winn grips

 

 

 

Winn is de eerste fabrikant die golfgrepen van premium polymeer naar golfers brengt. Het streven naar de meest technologisch geavanceerde golfgrips weerspiegelt Winn's baanbrekende inspanningen in hengels, tennis en fietsgrepen en -wikkels.

Winn-grips vergemakkelijken het leer-, plezier- en prestatieniveau van deelnemers op elk niveau - op elk gebied waar het deelneemt! We beginnen met polymeergriptechnologie.

De meervoudige polymeerverbindingen zijn tacker en comfortabeler dan traditioneel rubber. Elk polymeer is uniek geformuleerd om een ​​andere stevigheid, textuur en gewicht te bereiken om te voldoen aan de individuele behoeften van de sportdeelnemers die het bedient. Door uiterst comfortabele, antisliphandvatten te creëren die de stress op handen en lichaam verminderen, stellen we deelnemers in staat de druk van de greep te verlichten, de controle te vergroten, de nauwkeurigheid, afstand, gevoeligheid en prestaties te verbeteren gedurende langere perioden van deelname.

Voor golfers is het eindresultaat een verhoogde gevoeligheid, verminderde vermoeidheid, verhoogde swing nauwkeurigheid en vooral meer uren plezier en high-performance golfen!