sun mountain golftassen

 

 

 

Ontworpen door golfers, voor golfers

Ons nauwgezette ontwerp en liefde voor het spel komen samen om de best mogelijke functionaliteit te leveren. We ontwerpen elke tas die bij je stijl past, of je nu liever de baan bewandelt of in een kar rijdt. Elke tas heeft over de volledige lengte verdelers om je clubs te beschermen. We hebben riemtechnologie geïntegreerd, te zien op de 4.5 LS Zero-G, die het gewicht van je schouders naar je heupen verplaatst, waardoor je tijdens het lopen de stress op je ruggengraat verlicht. Op onze C-130 hebben we de bovenkant omgekeerd voor een optimale clubophaling en hebben we ons Smart Strap-systeem geïntegreerd om te voorkomen dat de tas op een rijwagen draait.

Toewijding aan hoogwaardige materialen

We selecteren stoffen met de hand en maken onze tassen zorgvuldig voor een superieure duurzaamheid. Al onze stoffen zijn vooraf getest op kleurechtheid boven het gemiddelde in de branche. Het nylon van ballistische kwaliteit, zoals te zien op de ClubGlider Meridian, beschermt je clubs tegen ruig vliegverkeer. De stof die is gekozen voor de H2NO-collectie is 100% waterbestendig om je spullen te beschermen tijdens het golfen in de regen. We hebben met de hand het leer geselecteerd dat op de lederen reeks te zien is, om de authentieke, klassieke stijl te weerspiegelen die te zien is in premium vintage tassen.

Gemonteerd in Missoula, MT - VS.

Moeilijk werk, geduld en aandacht voor detail zorgen ervoor dat Sun Mountain-tassen boven de rest uitsteken. In 1984 verhuisde onze oprichter, Rick Reimers, zijn klein bedrijf naar Missoula, MT. Tientallen jaren en veel patenten later ontwerpen en bouwen we nog steeds tassen die lang meegaan. Van ontwerp tot montage, we maken elke tas zorgvuldig en zorgen voor topkwaliteit.