• Leenderweg 31 | 5554CK Valkenswaard | The Netherlands
  • +31 (0)40 20 30 489

Aanbevolen | Featured

Srixon 785 serie driver

Het Srixon Z 785-gamma wordt bekroond door een verbluffende driver, de Z 785. De Srixon Z 785 Driver is 460cc met een door Tour geprefereerd uiterlijk en profiel. Het bevordert het laagdraaiende, doordringende traject dat betere spelers van het T-stuk eisen en wat die clubgolfspelers helpt die het teveel draaien.

De Z785-driver, die profiteert van een titanium Cup Face gemaakt van een premium exotische legering, waardoor Srixon het clubhoofd dunner en flexibeler maakt voor extra balsnelheid. Het clubhoofd is eigenlijk 10 procent dunner dan het clubhoofd van de vertrekkende Z565-driver. Er is ook een lichtgewicht carbonkroon, die het gewicht naar de buitenrand verschuift om meer vergevingsgezindheid en een strakkere spreiding te bieden.

De Z 785-driver promoot een lager traject in een door Tour gewenst uiterlijk en profiel, dus wees niet bang om je loft aan te passen - dit is snel en een combinatie van echte geweldige bestuurderseigenschappen. Het clubhoofd is het Ti51AF Cup Face-ontwerp dat zich rond de voorzijde van het hoofd wikkelt en 8% sterker en 1% lichter is dan standaard 6-4 titanium. Correct monteren is de sleutel en er is een keuze uit twee koppen van 9.5 en 10.5 graden die beide kunnen worden aangepast met +/- 2 graden met behulp van het Quick Tune-aanpassings- en aanpassingssysteem en de Project X HZRDUS-as als standaard, één van de meest populaire shafts op tournee, wat opnieuw een lage spin is en toch meer vlucht voor die essentiële carry-behoefte om een ‚Äč‚Äčtraditionele driver voor superlange afstand te kopen? 

Ti51AF Cup face

Sterker, lichter en sneller: onze nieuwe Ti51AF Cup Face produceert een uitzonderlijke balsnelheid voor een grotere afstand.

Lichtgewicht carbon

Een lichtgewicht carbon kroon beweegt massa naar de buitenrand voor meer vergevingsgezinde, nauwkeurigere drives.

Quick Tune-systeem

Regel de loft en het zwenkgewicht moeiteloos aan met het Quick Tune Adjustment and Customization System.

Z 785 driver specificaties

LOFTLENGTHLIE ANGLEHEAD SIZESW
9.5° 45.25" 58° 460cc D4
10.5° 45.25" 58° 460cc D4