3D-Printed Cobra KING Supersport-35" Putter Golf-etc 600X600

  3D-Printed Cobra KING Supersport-35" Putter

  € 329,75

  3D-Printed Cobra KING revolutionaire putter. De eerste volledig 3D-geprinte putter van Cobra, een toonaangevende fabrikant van golfuitrusting.

  Hand: Rechtshandig
  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  De 3D-geprinte Cobra KING Supersport-35" Putter is een revolutionaire golfclub die de allernieuwste technologie combineert met een krachtig ontwerp. Het is de eerste volledig 3D-geprinte putter van Cobra, een toonaangevende fabrikant van golfuitrusting.

  De Supersport-35" putter heeft een strak, modern ontwerp met een opvallende koperen afwerking. De 3D-geprinte constructie zorgt voor een nauwkeurige gewichtsverdeling en optimale prestaties. De putter is ontworpen met een ontwerp met een hoog MOI (traagheidsmoment), dat maximale vergevingsgezindheid en stabiliteit biedt bij niet-centraal geraakte slagen.

  3D-Printed Cobra KING Supersport-35" Putter RH

  Het 3D-printproces dat wordt gebruikt om deze putter te maken, maakt ingewikkelde en complexe vormen mogelijk die niet mogelijk zijn met traditionele productiemethoden. Hierdoor kan Cobra de gewichtsplaatsing optimaliseren voor verbeterde consistentie en nauwkeurigheid op de greens.

  De Supersport-35" putter beschikt ook over een SIK slagvlakinzetstuk, dat is ontworpen om de rolconsistentie te verbeteren en slippen te verminderen. Dit inzetstuk is gemaakt van aluminium, waardoor een zachter gevoel ontstaat bij impact.

  Bovendien heeft de putter een verstelbaar zoolgewichtsysteem waarmee golfers het gevoel en de balans van de club kunnen aanpassen aan hun individuele voorkeuren. Dit zorgt ervoor dat iedere golfer met de Supersport-35" zijn optimale puttingslag kan vinden.

  Samenvattend is de 3D-geprinte Cobra KING Supersport-35" Putter een technologisch geavanceerde en visueel verbluffende golfclub. De 3D-geprinte constructie, het hoge MOI-ontwerp en het SIK slagvlakinzetstuk maken het een topkeuze voor golfers die hun putprestaties willen verbeteren.

  Foto's: Golfspy  Productdetails

  3DPCKS35"

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 1 ander product in dezelfde categorie )