xxio

 

Ervaar het verschil XXIO (uitgesproken als zek-si-oh) is een van 's werelds snelst groeiende fabrikanten van premium golfuitrusting.

Met materialen van de hoogste kwaliteit en revolutionaire technologieën, zijn XXIO-producten met zorg vervaardigd voor de veeleisende golfer met een gematigde swingsnelheid. In plaats van zich te richten op de meest geavanceerde spelers van golf, ontwerpen we golfclubs, ballen en accessoires voor het exclusieve voordeel van degenen die ze gebruiken - onze klanten.

XXIO-ingenieurs stoppen niets bij het streven naar uitmuntendheid. Het resultaat is een productfamilie die helpt om swingsnelheden te matigen om het plezier van het spel te verhogen met lagere scores en betere prestaties.

Wat XXIO onderscheidt van andere fabrikanten, is de ontwerpbenadering. XXIO ontwerpt clubs voor golfers met gematigde swingsnelheden. Dit is een andere benadering dan andere fabrikanten die zich over het algemeen concentreren op de beste golfers ter wereld met extreem hoge swingsnelheden.

Zestien jaar clubontwikkeling, uitsluitend voor golfers met een gematigde swingsnelheid, heeft geholpen om XXIO-ontwerpen en -technologieën te onderscheiden voor werkelijk betere prestaties.