Super stroke golfgrips bij golf etc

Nog niet zo lang geleden gebruikten alle golfers in feite dezelfde grips. SuperStroke is gemaakt om dat te veranderen. In 2009 lanceerden men een radicaal andere lijn van puttergrepen. Ze wisten dat ze golfers zouden helpen lagere scores te maken. Wat ze niet wisten was hoe snel ze het spel zouden veranderen.

Tot op heden zijn SuperStroke-grepen gebruikt om meer dan $ 500 miljoen te verdienen aan grote kampioenschappen en PGA Tour-evenementen. Ze hebben ook geholpen amateurs over de hele wereld om carrière-lage rondes te spelen en belangrijke opscheppende rechten te verdienen over vrienden en familie.

Zo wetenschappelijk als golf is geworden, zal het altijd een spel zijn dat kunst en wetenschap combineert. En dat is net zo waar als het gaat om golfgrepen. Van driver tot putter, we golfen allemaal op onze eigen unieke manier. Onze lichamen zijn anders. Onze swing is anders. We hebben allemaal verschillende dingen nodig om ons best te doen.

Bij SuperStroke is het de missie om golfers te helpen elke slag en elke slag zo goed mogelijk te maken. Elke dag dat we aan het werk gaan, proberen we onze swing- en puttergrepen te verbeteren met nieuwe vormen, maten, materialen en technologieën. We kunnen ons niets leukers voorstellen dan dat.

VISIE

Om 's werelds best presterende golfgrips te creëren; degenen die vertrouwen opwekken voor golfers van alle niveaus en kunnen worden afgestemd op biomechanische behoeften en persoonlijke voorkeuren.