Oban golfshafts by golf etc

 

 

 

OBAN is bijzonder gericht op het ontwikkelen van de best presterende golfshafts ter wereld. De shaftontwerpen worden uitvoerig getest door Tour-spelers van topniveau en vervolgens door ons team voor precisietechniek geperfectioneerd om prestatiespecificaties te valideren.

De nieuw uitgebrachte Kiyoshi White van OBAN behoort tot de meest geavanceerde composietschachten op de markt. De shaft wordt geproduceerd met OBAN's baanbrekende, eigen MultiPlex Design Technology (MPT) en precisie vervaardigd met unidirectioneel materiaal met hoge modulus dat strategisch langs de lengte van de schacht is geplaatst voor verminderde ovalisatie - stabilisatie van de shaft bij impact.

Hoe verschillen OBAN-shafts van concurrenten?

OBAN's complexe ontwerpen worden uitsluitend geproduceerd met behulp van de hoogst verkrijgbare hars- en composietvezels. Oban blijft de structurele grenzen van onbewerkt grafiet verleggen door het integreren van weinig hars en hoge stabiele pre-preg-materialen. De resultaten spreken voor zich. Beter gevoel, strakkere spreiding en langere slagen op de lange afstand maken OBAN een topkeuze bij touringprofessionals en enthousiaste golfers.

Naast exotische materialen en eigen ontwerpen, beheert OBAN elk aspect van het fabricageproces van de shaft nauwgezet. Grafiet pre-preg-materialen worden grondig geïnspecteerd, veeleisende controles verifiëren het gewicht en de buiging en de middelhoge grijns.