Miura bij golf etc

BEGINSELEN VAN ONTWERP

In het streven om het perfecte ijzer te creëren, erkende Miura-san dat het noodzakelijk was om een ​​geheel nieuwe standaard voor het ontwerp te stellen. Met zijn zoektocht naar perfectie als een hulpmiddel voor heruitvinding, implementeerde Miura-san verschillende principes die na 40 jaar nog steeds het ontwerpproces vandaag leiden.

DE ONTWERPPRINCIPES

Hoewel de ontwerpvoorkeur persoonlijk is voor elke speler, zijn Miura gesmede ijzers altijd gemaakt met behulp van twee onderliggende ontwerpprincipes: het technische ontwerp en het overgangsontwerp. Vanuit deze basis kan Miura onberispelijke ontwerpen maken die de integriteit van het golfspel versterken.

HET EERSTE PRINCIPE TECHNISCH ONTWERP

De prestaties van elk golf ijzer worden bepaald door functies zoals gewicht, grootte, zwaartepunt en stuiteren, wat betekent dat het bouwen van een consistente en betrouwbare kop van de club van het grootste belang is. Hoewel het onmogelijk is om een ​​clubhoofd te creëren dat perfect is, streeft Miura naar gewichtstoleranties van = / - .5 g, een aantal dat de huidige industrienormen overtreft. Hoewel het tijdrovend is, wordt de toewijding van Miura aan technische precisie tijdens het zorgvuldige ontwerpproces voortgezet.

HET TWEEDE BEGINSEL OVERGANGS ONTWERP

Het creëren van een uitzonderlijk standalone golf ijzer is niet het doel tijdens het ontwerpproces. Miura's ambitie is om een ​​complete set van 8 tot 10 goed ontworpen clubs te produceren die moeiteloos samenwerken. Van korte tot lange ijzers is de overgang tussen Miura-clubs naadloos. Dankzij een nauwkeurige combinatie van aanpassingen aan de loft, de lie, het gewicht en het ontwerp, kan elke speler zich even zelfverzekerd voelen met behulp van een 3-ijzer als met een 7-ijzer.