galvin green golfwear

Ontworpen door golfers voor golfers, weerspiegelt de kleding van Galvin Green de passie om golfers te inspireren om meer golf te spelen. Galvin Green wil dat de golfer zich op zijn gemak voelt en altijd op zijn best presteert.

Elk kledingstuk en elke laag is ontwikkeld om compatibel te zijn - voor uitzonderlijk comfort, bewegingsvrijheid en bescherming tegen de elementen. Elk detail bestaat omdat het spel het vereist en er is nooit een compromis over de kwaliteit van materialen, de pasvorm of het functionele ontwerp.

Toen Galvin Green in 1990 besloot om zich uitsluitend op het golfspel te concentreren, was de kledingmarkt voor nat weer die het betrad heel anders dan die van vandaag. Waterproofs waren zware en onhandelbare regenpakken die je swing beperkten, kwamen in slechts een paar niet erg inspirerende kleuren - meestal zwart en marine - en hielden de regen niet altijd buiten! Oprichter Tomas Nilsson zag een gat in de markt voor een nieuw type waterdichte kleding die stijl en prestaties combineerde. Hij investeerde in de beste waterdichte technologie, met het beroemde GORE-TEX®-laminaat en creëerde slimme, kleurrijke en technisch geavanceerde bovenkleding met de nieuwste stoffen en componenten.

Tegenwoordig hebben we een breed assortiment high performance golfkleding ontworpen voor golfers die geen compromissen sluiten op het gebied van stijl of comfort. De sleutel tot comfort is gelaagdheid, ademend vermogen en vochtregulatie.

De ontwerpfilosofie is gebaseerd op het Multi-Layer Concept. Door de juiste materialen op de juiste manier te combineren, helpt het de golfer om het comfort en de prestaties te verbeteren, ongeacht de weersomstandigheden.

Wij geloven dat goed ontworpen kleding een relatie met de drager tot stand brengt die tientallen jaren kan aanhouden.