Cobra RF Proto REV 33 HR ijzers 4 t/m pw Golf-etc.
  Cobra RF Proto REV 33 HR ijzers 4 t/m pw Golf-etc.
  Cobra RF Proto REV 33 HR ijzers 4 t/m pw Golf-etc.
  Cobra RF Proto REV 33 HR ijzers 4 t/m pw Golf-etc.
  Cobra RF Proto REV 33 HR ijzers 4 t/m pw Golf-etc.
  Cobra RF Proto REV 33 HR ijzers 4 t/m pw Golf-etc.
  Cobra RF Proto REV 33 HR ijzers 4 t/m pw Golf-etc.
  Cobra RF Proto REV 33 HR ijzers 4 t/m pw Golf-etc.
  Cobra RF Proto REV 33 HR ijzers 4 t/m pw Golf-etc.
  Cobra RF Proto REV 33 HR ijzers 4 t/m pw Golf-etc.
  Cobra RF Proto REV 33 HR ijzers 4 t/m pw Golf-etc.
  0

  Cobra RF Proto REV 33 HR ijzers 4 t/m pw

  € 1.900,00
  CRFREV33
  Cobra

  De  Cobra RF Proto REV 33 HR ijzers zijn voorzien van een holle constructie, waarbij het gewicht optimaal is verdeeld over de clubkop.

  Laatste items in voorraad

  Besteed € 250,00 meer en ontvang gratis verzending!

   De Cobra RF Proto REV 33 HR ijzers 4 t/m pw brengen jouw golfspel naar een hoger niveau. Met hun innovatieve technologie en premium materialen zijn deze ijzers ontworpen om maximale prestaties en precisie te leveren op de golfbaan.

   Cobra RF Proto REV 33 HR ijzers 4 t/m pw

   De RF Proto REV 33 HR ijzers zijn voorzien van een holle constructie, waarbij het gewicht optimaal is verdeeld over de clubkop. Dit zorgt voor een verbeterde balans en meer vergevingsgezindheid bij off-center slagen. Daarnaast biedt de holle constructie een hogere balsnelheid en meer afstand, waardoor je met gemak de bal verder kunt slaan.

   Deze ijzers zijn uitgerust met de nieuwste technologieën van Cobra, zoals de Speedback gewichtsverdeling. Dit zorgt voor een laag zwaartepunt en meer stabiliteit, waardoor je meer controle hebt over je slagen en een consistente balvlucht kunt behouden. De toevoeging van de Speedback gewichtsverdeling verbetert ook de vergevingsgezindheid en vermindert de impact van mis-hits.

   De Cobra RF Proto REV 33 HR ijzers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid en optimale prestaties garandeert. Het HR-staal zorgt voor een solide gevoel bij impact en biedt een uitstekende feedback. De groeven op het clubblad zijn ontworpen om meer spin te genereren, waardoor je meer controle hebt over de bal op de green.

   Of je nu een beginnende golfer bent die zijn spel wil verbeteren of een ervaren speler die op zoek is naar meer precisie en afstand, de Cobra RF Proto REV 33 HR ijzers zijn de perfecte keuze. Met hun geavanceerde technologie, hoogwaardige materialen en verbeterde speelbaarheid, zul je versteld staan van de resultaten die je met deze ijzers kunt behalen.

   Bestel vandaag nog de Cobra RF Proto REV 33 HR ijzers 4 t/m pw en ontdek zelf de voordelen van deze hoogwaardige golfclubs. Verbeter je spel en geniet van elke slag op de golfbaan met deze innovatieve en betrouwbare ijzers van Cobra.

   All Cobra products

   Cobra RF Proto REV 33 HR ijzers 4 t/m pw

   CRFREV33

   Informatie

   Speler
   Heren Rechtshandig
   Shaft
   KBS C-Taper 125S+ (soft stepped)
   Grip
   Golf Pride Tour Velvet Align (non-brushed RF style)

   Specifieke referenties

    Welke soorten golfclubs zijn er?

    Er zijn verschillende soorten golfclubs, die elk zijn ontworpen voor specifieke situaties op de golfbaan. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten golfclubs:

    • Driver: Ook wel bekend als de 1-wood, wordt de driver gebruikt voor lange afstanden vanaf de afslagplaats. Het heeft een grote kop en een lange schacht om de bal ver te slaan.
    • Fairway wood: Deze clubs hebben een iets grotere kop dan de driver en worden gebruikt voor lange slagen vanaf het fairway. Ze zijn ook nuttig bij het overbruggen van lange afstanden op de golfbaan.
    • Hybride: Een hybride club combineert de eigenschappen van een fairway wood en een lange ijzer. Het wordt vaak gebruikt voor lange slagen vanuit moeilijke liggingen, zoals het rough.
    • IJzers: IJzers zijn ontworpen voor slagen op kortere afstanden en bieden meer nauwkeurigheid en controle. Ze zijn genummerd van 1 tot 9 (1 is het verste slaan) en worden vaak gebruikt voor slagen vanuit de fairway of het rough.
    • Wedges: Wedges hebben een hoge loft en worden gebruikt voor korte slagen rond de green. Ze helpen bij het maken van hoge, nauwkeurige slagen en het stoppen van de bal op de green. Er zijn verschillende soorten wedges, zoals pitching wedge, sand wedge en lob wedge.
    • Putter: De putter wordt gebruikt op de green om de bal in de hole te krijgen. Het heeft een platte kop en wordt gebruikt voor korte, rollende slagen.

    Dit is geen uitputtende lijst, aangezien er ook speciale clubs zijn, zoals chipper, long iron, enzovoort. De keuze van golfclubs hangt af van de individuele speelstijl, vaardigheid en de situatie op de golfbaan.


    Ben je tevreden over dit artikel? Nut van het artikel: 0 / 0

    Hoeveel golfclubs mag ik in mijn tas hebben tijdens een wedstrijd?

    Het aantal golfclubs dat je in je tas mag hebben tijdens een wedstrijd kan variëren, afhankelijk van de regels van de specifieke wedstrijd.

    Over het algemeen staat de USGA (United States Golf Association) maximaal 14 clubs per speler toe tijdens een ronde golf. Hetzelfde geldt voor de R&A (Royal and Ancient Golf Club of St Andrews), die de regels voor golf buiten de Verenigde Staten en Mexico bepaalt.

    Het is echter altijd raadzaam om de specifieke regels van de wedstrijd waar je aan deelneemt te controleren, aangezien sommige wedstrijden mogelijk afwijkende regels hebben. Denk bijvoorbeeld aan een "vier stokken wedstrijd".


    Ben je tevreden over dit artikel? Nut van het artikel: 0 / 0

    Wat is het verschil tussen een driver en een ijzer?

    Een driver en een ijzer zijn beide golfclubs, maar ze verschillen in de manier waarop ze worden gebruikt en ontworpen zijn.

    Een driver, ook wel bekend als een 1-wood, is ontworpen om de bal zo ver mogelijk te slaan bij de afslag op de teebox. Het heeft een groter clubhoofd, meestal met een lage loft (tussen 8 en 12 graden), en een langere schacht. Dit zorgt voor meer snelheid en afstand bij het slaan van de bal. Door de lage loft is de balvlucht meestal lager en rolt de bal verder op de grond na de landing.

    Een ijzer is daarentegen ontworpen voor precisie en controle bij het slaan van de bal. Ijzers hebben kleinere clubhoofden en een hogere loft (tussen 18 en 48 graden, afhankelijk van het nummer van het ijzer). Dit zorgt voor een hogere balvlucht en meer spin, waardoor de bal beter kan stoppen op de green. Ijzers worden meestal gebruikt voor het slaan van de bal vanaf de fairway of de rough, en voor het maken van approach shots naar de green.

    Kort samengevat is het verschil tussen een driver en een ijzer dat een driver wordt gebruikt voor maximale afstand bij de afslag, terwijl een ijzer wordt gebruikt voor precisie en controle bij het slaan van de bal.


    Ben je tevreden over dit artikel? Nut van het artikel: 0 / 0

    Hoe kies ik de juiste golfclubs voor mijn speelstijl?

    Het kiezen van de juiste golfclubs voor jouw speelstijl kan een persoonlijke en individuele keuze zijn, maar hier zijn een paar stappen die je kunnen helpen om de juiste clubs te vinden:

    1. Stel jezelf de volgende vragen:

    • Wat is mijn ervaringsniveau? (beginner, gemiddeld, gevorderd)
    • Wat is mijn swingsnelheid? (langzaam, gemiddeld, snel)
    • Wat is mijn speelstijl? (agressief, rustig, technisch, krachtig)


    2. Doe onderzoek:

    • Leer meer over de verschillende soorten golfclubs, zoals drivers, fairway woods, hybriden, ijzers, wedges en putters.
    • Begrijp de eigenschappen en voordelen van verschillende clubhoofden, shafts en grips
    • Lees recensies en vraag advies aan golfprofessionals of ervaren golfers.


    3. Test verschillende clubs:

    • Bezoek een golfwinkel of een driving range met een clubfitting-service.
    • Probeer verschillende merken, modellen en specificaties uit om te zien welke clubs het beste bij jou passen.
    • Let op hoe de clubs aanvoelen, hoe ze presteren en hoe consistent je ermee kunt slaan.


    4. Overweeg aanpassingen:

    • Als je eenmaal een set clubs hebt gekozen, overweeg dan om ze aan te passen aan jouw specifieke behoeften.
    • Denk aan het aanpassen van de lengte, het lie-angle (hoek van de clubkop) of het vervangen van de standaard grips.


    5. Raadpleeg een professional:

    • Een golfprofessional kan je helpen bij het selecteren van de juiste clubs op basis van je speelstijl, fysieke capaciteiten en doelen.
    • Ze kunnen je ook helpen bij het analyseren van je swing en het identificeren van eventuele aanpassingen die nodig zijn.


    Onthoud dat het kiezen van de juiste golfclubs een proces van trial-and-error kan zijn en dat het belangrijk is om clubs te vinden die je vertrouwen en comfort bieden tijdens het spel.


    Ben je tevreden over dit artikel? Nut van het artikel: 0 / 0

    Moet ik mijn golfclubs regelmatig vervangen?

    Het is niet noodzakelijk om je golfclubs regelmatig te vervangen, maar het kan wel voordelen hebben om dit te doen, afhankelijk van je niveau en behoeften.

    Als je een beginner bent of een gemiddelde golfer, kunnen je clubs vele jaren meegaan zonder problemen. Het is belangrijk om ze goed te onderhouden, zoals het schoonmaken van de clubhoofden en het vervangen van versleten grips.

    Echter, als je een gevorderde golfer bent en je spel verbetert, kan het zijn dat je behoefte hebt aan clubs die beter passen bij je swing en spelstijl. Het kan zijn dat je meer vergevingsgezinde clubs nodig hebt of clubs die beter bij je lichaamsbouw passen. In dat geval kan het verstandig zijn om je clubs te upgraden om je spel te verbeteren.

    Daarnaast kunnen clubs na verloop van tijd slijten, vooral als je regelmatig golft. De clubhoofden kunnen beschadigd raken of de shafts kunnen verslijten. Als je merkt dat je clubs niet meer in goede staat zijn of als je prestaties achteruitgaan, kan het tijd zijn om nieuwe clubs aan te schaffen.

    Kortom, het vervangen van je golfclubs is afhankelijk van je individuele behoeften en speelniveau. Als je tevreden bent met je huidige clubs en ze nog in goede staat zijn, is het niet nodig om ze regelmatig te vervangen. Maar als je merkt dat je spel verbetert of je clubs versleten zijn, kan het verstandig zijn om nieuwe clubs te overwegen.


    Ben je tevreden over dit artikel? Nut van het artikel: 0 / 0

    Wat is de gemiddelde levensduur van een golfclub?

    De gemiddelde levensduur van een golfclub varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van het materiaal, de frequentie van gebruik, de speelstijl en het onderhoud.

    Over het algemeen kan een golfclub enkele jaren meegaan, maar sommige spelers gebruiken hun clubs zelfs meer dan 10 jaar voordat ze vervangen moeten worden.

    Het is belangrijk om regelmatig de conditie van de clubkoppen, shafts en grips te controleren en eventuele slijtage of beschadigingen te repareren of te vervangen.


    Ben je tevreden over dit artikel? Nut van het artikel: 0 / 0

    Wat is de beste merk golfclubs?

    Het is moeilijk om te zeggen welk merk de beste golfclubs heeft, omdat dit afhangt van persoonlijke voorkeur en speelstijl.

    Er zijn echter enkele merken die bekend staan ??om hun kwaliteit en populariteit onder golfers. Enkele van deze merken zijn Titleist, Callaway, TaylorMade, Ping en Mizuno.

    Het is belangrijk om verschillende merken en modellen uit te proberen om te zien welke het beste bij jou past. Het is ook aan te raden om advies te vragen aan een professionele golfer of een gespecialiseerde golfwinkel.


    Ben je tevreden over dit artikel? Nut van het artikel: 0 / 0

    Wat is het verschil tussen stalen en grafieten shafts?

    Het belangrijkste verschil tussen stalen en grafieten shafts is het materiaal waaruit ze zijn gemaakt.

    Stalen shafts zijn gemaakt van gehard staal en zijn over het algemeen zwaarder en stijver dan grafieten shafts. Ze bieden meer stabiliteit en controle, vooral voor golfers met een hogere swingsnelheid. Stalen shafts hebben ook de neiging om een lagere balvlucht te produceren, wat gunstig kan zijn in winderige omstandigheden.

    Grafieten shafts daarentegen zijn gemaakt van koolstofvezels die in verschillende lagen zijn gewikkeld. Ze zijn lichter en flexibeler dan stalen shafts, waardoor ze meer energieoverdracht mogelijk maken. Grafieten shafts kunnen helpen bij het genereren van een hogere balsnelheid en een hogere balvlucht, wat gunstig kan zijn voor golfers met een lagere swingsnelheid.

    Het kiezen tussen stalen en grafieten shafts hangt af van verschillende factoren, zoals swingsnelheid, speelstijl en persoonlijke voorkeur. Het is raadzaam om een professionele clubfitter te raadplegen om de beste shaft-optie voor uw spel te bepalen.


    Ben je tevreden over dit artikel? Nut van het artikel: 0 / 0

    Hoeveel kost een set golfclubs gemiddeld?
    De prijs van een set golfclubs kan sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals het merk, het materiaal en het type clubs in de set. Over het algemeen kunnen golfclubsets variëren in prijs van ongeveer €200 tot €2000 of meer.
    Het is belangrijk op te merken dat er ook individuele clubs beschikbaar zijn, wat betekent dat de kosten kunnen variëren afhankelijk van welke clubs je in de set hebt en of je ze nieuw of tweedehands koopt.


    Ben je tevreden over dit artikel? Nut van het artikel: 0 / 0

    Kan ik mijn golfclubs laten aanpassen aan mijn lichaamslengte en speelstijl?

    Ja, het is mogelijk om golfclubs aan te passen aan zowel je lichaamslengte als je speelstijl. Dit proces wordt vaak "clubfitting" genoemd en het helpt je om clubs te vinden die beter passen bij je fysieke eigenschappen en spelvoorkeuren.

    Tijdens een clubfitting-sessie zullen professionals je lichaamsmetingen nemen, zoals je lengte, armlengte en handgrootte, om de juiste lengte en gripmaat voor je clubs te bepalen. Daarnaast zullen ze ook kijken naar je swingtechniek en -snelheid, balvlucht en andere factoren om de juiste clubhoofd- en schachtopties voor je te kiezen.

    Met deze aanpassingen kun je de clubs optimaliseren voor jouw specifieke behoeften, waardoor je meer consistentie, nauwkeurigheid en afstand kunt bereiken. Het is raadzaam om een professionele clubfitter te raadplegen om ervoor te zorgen dat de aanpassingen op de juiste manier worden uitgevoerd en dat je het maximale uit je golfclubs haalt.


    Ben je tevreden over dit artikel? Nut van het artikel: 0 / 0

    Hoe vaak moet ik de grips van mijn golfclubs laten vervangen?

    Het vervangen van de grips van je golfclubs hangt af van verschillende factoren, zoals de frequentie van het gebruik, de conditie van de grips en je persoonlijke voorkeur. Over het algemeen wordt aanbevolen om de grips ongeveer één keer per jaar te vervangen, of na ongeveer 40-60 rondes golf.

    Als de grips er versleten uitzien, barsten vertonen, glad aanvoelen of niet meer goed vastzitten, is het tijd om ze te vervangen. Daarnaast kunnen weersomstandigheden en het type grip ook invloed hebben op de levensduur. Bijvoorbeeld als je vaak in regenachtige omstandigheden speelt, kan het zijn dat je de grips vaker moet vervangen.

    Het is belangrijk om comfortabele en goed onderhouden grips te hebben, omdat dit invloed kan hebben op je grip en controle over de club. Als je twijfelt, kun je het beste advies vragen aan een professional in een golfwinkel.


    Ben je tevreden over dit artikel? Nut van het artikel: 0 / 0

    Welke soorten putters zijn er?

    Er zijn verschillende soorten golfputters, waaronder:

    1. Blade putters: Deze putters hebben een traditioneel ontwerp met een smalle kop en een platte achterkant. Ze zijn ideaal voor spelers die een strakke en consistente putting-stroke hebben.

    2. Mallet putters: Deze putters hebben een grotere kop met een meer vergevingsgezind ontwerp. Ze hebben vaak een uitgebreid uitlijningssysteem om spelers te helpen bij het richten van hun putts.

    3. Counterbalanced putters: Deze putters hebben een zwaarder gewicht in de grip, waardoor het zwaartepunt naar boven wordt verplaatst. Dit helpt bij het creëren van stabiliteit en een soepelere putting-stroke.

    4. Face-balanced putters: Deze putters hebben een neutrale balans, wat betekent dat de kop van de putter recht omhoog blijft staan wanneer deze wordt gebalanceerd op de vinger. Ze zijn ideaal voor spelers met een rechte puttbeweging.

    5. Toe-balanced putters: Deze putters hebben een hielgewicht, wat betekent dat de kop van de putter naar beneden valt wanneer deze wordt gebalanceerd op de vinger. Ze zijn ideaal voor spelers met een boogvormige puttbeweging.

    Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele soorten golfputters die beschikbaar zijn. Het is belangrijk om verschillende putters uit te proberen en te kijken welke stijl het beste bij jouw putting-stroke en voorkeuren past.


    Ben je tevreden over dit artikel? Nut van het artikel: 0 / 0

   Commentaar (0)
   Geen klantenbeoordelingen op het moment.

   Cobra RF Proto REV 33 HR...

   € 1.900,00