• -20%
 • Bespaar 20%
Bettinardi x MONOPOLY BB1 Limited Blade Putter Golf-etc.
Bettinardi x MONOPOLY BB1 Limited Blade Putter Golf-etc.
Bettinardi x MONOPOLY BB1 Limited Blade Putter Golf-etc.
Bettinardi x MONOPOLY BB1 Limited Blade Putter Golf-etc.
Bettinardi x MONOPOLY BB1 Limited Blade Putter Golf-etc.
Bettinardi x MONOPOLY BB1 Limited Blade Putter Golf-etc.
Bettinardi x MONOPOLY BB1 Limited Blade Putter Golf-etc.
Bettinardi x MONOPOLY BB1 Limited Blade Putter Golf-etc.
Bettinardi x MONOPOLY BB1 Limited Blade Putter Golf-etc.
Bettinardi x MONOPOLY BB1 Limited Blade Putter Golf-etc.
Bettinardi x MONOPOLY BB1 Limited Blade Putter Golf-etc.
Bettinardi x MONOPOLY BB1 Limited Blade Putter Golf-etc.
Bettinardi x MONOPOLY BB1 Limited Blade Putter Golf-etc.
0

Bettinardi x MONOPOLY BB1 Limited Blade Putter

€ 660,50
€ 825,62
BXMBB1
Bettinardi

Bettinardi x MONOPOLY BB1 Het strakke ontwerp getuigt van zijn tijdloze aantrekkingskracht, waardoor het perfect is voor golfers van alle niveaus.

Laatste items in voorraad

Besteed € 250,00 meer en ontvang gratis verzending!

  Maak kennis met de exclusieve samenwerking tussen Bettinardi en MONOPOLY, de limited edition BB1 Putter! Deze putter is ontworpen voor enthousiaste golfers en bordspelliefhebbers en combineert precisievakmanschap met een vleugje nostalgie.

  Bettinardi x MONOPOLY BB1 Limited Blade Putter

  De BB1 Putter is vakkundig vervaardigd door Bettinardi, bekend om hun uitzonderlijke golfuitrusting.

  Deze putter is zorgvuldig ontworpen en met de hand gesmeed in de VS en toont een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Het strakke en strakke ontwerp in bladstijl getuigt van zijn tijdloze aantrekkingskracht, waardoor het perfect is voor golfers van alle niveaus.

  Wat deze putter onderscheidt is de opmerkelijke samenwerking met MONOPOLY, het iconische bordspel waar miljoenen mensen over de hele wereld van houden. De verbluffende esthetiek van de putter is voorzien van het kenmerkende groene en gouden kleurenschema van MONOPOLY.

  Dat doet denken aan de klassieke bankbiljetten van het spel. Dit unieke designelement voegt een element van plezier en nostalgie toe aan uw golfspel, waardoor het een must-have is voor elke verzamelaar of liefhebber.

  De BB1 Putter heeft niet alleen een boeiend ontwerp, maar levert ook ongeëvenaarde prestaties op de greens. Het met precisie gefreesde slagvlak zorgt voor een consistente en zuivere rol. waardoor elke putt de beste kans heeft om de bodem van de cup te vinden.

  De zachte koolstofstalen constructie verbetert het gevoel en de feedback, waardoor meer controle en nauwkeurigheid mogelijk is. Met zijn clubhoofdgewicht van 355 gram en traditionele blade-stijl biedt deze putter de perfecte balans tussen stabiliteit en balgevoel, waardoor je het vertrouwen krijgt om meer putts te zinken.

  Elke Bettinardi x MONOPOLY BB1 Limited Putter is individueel genummerd en wordt geleverd met een echt lederen headcover, voorzien van het MONOPOLY-logo. Deze limited edition putter is de droom van elke verzamelaar. aangezien er slechts een select aantal zal worden geproduceerd, waardoor het een exclusieve schat is om toe te voegen aan uw collectie golfuitrusting.

  Wordt geleverd met certificaat

  De naam en het logo van MONOPOLY, het kenmerkende ontwerp van het bord, de vier hoekvierkanten, de MR. De naam en het karakter van MONOPOLY, evenals elk van de onderscheidende elementen van het bord, de kaarten en de speelstukken, zijn handelsmerken van Hasbro voor zijn spel en speluitrusting voor onroerend goed. ©2022 Hasbro.

  Laat je innerlijke golfer los en herbeleef de nostalgie van MONOPOLY met de Bettinardi x MONOPOLY BB1 Limited Putter. Verbeter je spel en maak een statement op de greens met deze unieke samenwerking. Mis deze kans niet om een stukje golfgeschiedenis te bezitten - bestel de jouwe vandaag nog en ervaar de perfecte mix van stijl, precisie en nostalgie.

  Golf-Etc biedt de enthousiaste golf(st)er een welkom alternatief voor de retailgeoriënteerde golfketens.

  Naar al onze producten van Bettinardi.

  Bettinardi is een merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige golf putters en golfaccessoires. Het merk is opgericht door Robert Bettinardi, een bekende naam in de golfwereld.

  De putters van Bettinardi worden gekenmerkt door hun precisie, vakmanschap en innovatieve ontwerpen. Ze worden met de hand vervaardigd in de Verenigde Staten en maken gebruik van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en koolstofvezel.

  Het merk staat bekend om zijn aandacht voor detail en streven naar perfectie, wat resulteert in putters van uitzonderlijke kwaliteit.

  Bettinardi x MONOPOLY BB1 Limited Blade Putter

  BXMBB1

  Informatie

  Thema
  Monopoly
  Speler
  Rechtshandig
  Soort putter
  Blade
  Balans
  Slight Toe Hang
  Lengte
  35"

  Specifieke referenties

   Welke putter past bij mij?

   Het vinden van de juiste golf putter is een persoonlijke keuze en hangt af van verschillende factoren, waaronder je speelstijl, voorkeuren en lichaamsbouw. Hier zijn enkele dingen om te overwegen bij het kiezen van een putter die bij je past:

   1. Gewicht: Sommige golfers geven de voorkeur aan een lichtere putter, terwijl anderen de voorkeur geven aan een zwaardere putter. Het gewicht kan invloed hebben op de swing en het gevoel van de putter, dus probeer verschillende gewichten uit om te zien wat voor jou het beste werkt.

   2. Lengte: De lengte van de putter is belangrijk voor je houding en uitlijning tijdens het putten. Een te korte of te lange putter kan leiden tot inconsistentie in je slag. Test verschillende lengtes om te zien welke het beste bij je past.

   3. Balans: Putters hebben verschillende balanspunten, namelijk face-balanced, toe-balanced en heel-toe-balanced. Face-balanced putters zijn het meest geschikt voor spelers met een rechte putterbeweging, terwijl toe-balanced putters beter werken voor spelers met een boogvormige beweging. Heel-toe-balanced putters zijn een combinatie van beide.

   4. Type grip: De grip van de putter kan ook van invloed zijn op je putts. Er zijn verschillende soorten grips, zoals standaard, oversized, pistol en belly grips. Probeer verschillende gripstijlen om te bepalen welke het meest comfortabel en stabiel aanvoelt.

   Het is ook aan te raden om advies te vragen aan een professionele golfclubfitter of een ervaren golfprofessional. Zij kunnen je helpen bij het vinden van een putter die het beste bij je past op basis van je speelstijl en behoeften.


   Ben je tevreden over dit artikel? Nut van het artikel: 0 / 0

   Welke soorten putters zijn er?

   Er zijn verschillende soorten golfputters, waaronder:

   1. Blade putters: Deze putters hebben een traditioneel ontwerp met een smalle kop en een platte achterkant. Ze zijn ideaal voor spelers die een strakke en consistente putting-stroke hebben.

   2. Mallet putters: Deze putters hebben een grotere kop met een meer vergevingsgezind ontwerp. Ze hebben vaak een uitgebreid uitlijningssysteem om spelers te helpen bij het richten van hun putts.

   3. Counterbalanced putters: Deze putters hebben een zwaarder gewicht in de grip, waardoor het zwaartepunt naar boven wordt verplaatst. Dit helpt bij het creëren van stabiliteit en een soepelere putting-stroke.

   4. Face-balanced putters: Deze putters hebben een neutrale balans, wat betekent dat de kop van de putter recht omhoog blijft staan wanneer deze wordt gebalanceerd op de vinger. Ze zijn ideaal voor spelers met een rechte puttbeweging.

   5. Toe-balanced putters: Deze putters hebben een hielgewicht, wat betekent dat de kop van de putter naar beneden valt wanneer deze wordt gebalanceerd op de vinger. Ze zijn ideaal voor spelers met een boogvormige puttbeweging.

   Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele soorten golfputters die beschikbaar zijn. Het is belangrijk om verschillende putters uit te proberen en te kijken welke stijl het beste bij jouw putting-stroke en voorkeuren past.


   Ben je tevreden over dit artikel? Nut van het artikel: 0 / 0

   Wat is een Face Balanced putter?

   Een Face Balanced putter is een type putter dat een evenwichtige balans heeft, waarbij het gewicht van de putterkop recht boven de shaft is uitgelijnd. Dit zorgt ervoor dat de putterface (het clubblad) tijdens de swing minder zal draaien, waardoor de putter meer stabiel blijft en minder geneigd is om open of dicht te staan bij impact met de bal. Dit kan helpen om een rechte en consistente puttbeweging te bevorderen.

   Face Balanced putters worden vaak gebruikt door golfers die een rechte back-and-forth pendulumswing hebben.


   Ben je tevreden over dit artikel? Nut van het artikel: 0 / 0

   Wat is een Toe hang putter?

   Een "Toe hang putter" is een type golfputter dat is ontworpen met een hoge mate van "toe hang". Dit betekent dat het clubhoofd van de putter zo is gebalanceerd dat het naar beneden hangt met de teen (toe) van het clubhoofd naar beneden gericht wanneer de putter recht wordt gehouden.

   Dit type putter is populair bij golfers die een boogslag maken bij het putten. De toe hang putter helpt bij het behouden van de natuurlijke beweging van de boogslag en kan helpen bij het verbeteren van de consistentie en nauwkeurigheid van de putt.

   Toe hang putters zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen, waaronder blade putters en mallet putters. Het is belangrijk om de putter te kiezen die het beste past bij de persoonlijke speelstijl en voorkeuren van een golfer.


   Ben je tevreden over dit artikel? Nut van het artikel: 0 / 0

   Wat is een counter balanced putter?

   Een counterbalanced putter is een type golfputter dat is ontworpen met een zwaarder gewicht in de grip of de shaft van de putter. Dit wordt gedaan om het zwaartepunt van de putter dichter bij de handen van de golfer te brengen, waardoor er meer stabiliteit en controle ontstaat tijdens het putten.

   Het idee achter een counterbalanced putter is dat het extra gewicht in de grip of de shaft de trillingen en bewegingen van de handen van de golfer tijdens de putbeweging vermindert. Dit kan helpen om een  ??stabielere putbeweging te creëren en het risico op onnauwkeurigheden te verminderen.

   Counterbalanced putters kunnen verschillende ontwerpelementen hebben, zoals een verzwaarde grip, een verlengde shaft of een gewichtsverdeling in de kop van de putter. Deze ontwerpelementen kunnen variëren afhankelijk van het merk en model van de putter.

   Over het algemeen kan een counterbalanced putter nuttig zijn voor golfers die moeite hebben om een ??stabiele putbeweging te behouden of die op zoek zijn naar extra controle en consistentie tijdens het putten.

   Het is echter belangrijk voor golfers om verschillende putters uit te proberen en te experimenteren om te bepalen welk type putter het beste bij hun speelstijl en voorkeuren past.


   Ben je tevreden over dit artikel? Nut van het artikel: 0 / 0

   Wat voor een soort putter heb ik?

   Om te bepalen of je een face balanced of een toe hang putter hebt, zijn er een paar methoden die je kunt proberen:

   1. Balanceer de putter op je vinger: Leg de putter op een vinger en laat de kop van de putter op je vinger balanceren. Als de putter recht en parallel aan de grond blijft liggen, dan heb je een face balanced putter. Als de kop van de putter naar de grond wijst, dan heb je een toe hang putter.

   2. Kijk naar de lijn van de shaft: Als je van bovenaf naar de putter kijkt, let dan op de lijn van de shaft. Een face balanced putter heeft een rechte lijn die parallel aan de grond loopt. Een toe hang putter heeft een gebogen lijn die naar de grond wijst.

   3. Raak de putterkop aan: Houd de putter vast bij het einde van de grip en raak de kop van de putter aan met je andere hand. Als de kop van de putter naar de hemel wijst, dan heb je een face balanced putter. Als de kop van de putter naar de grond wijst, dan heb je een toe hang putter.

   Houd er rekening mee dat deze methoden enige subjectiviteit kunnen bevatten, dus het kan nuttig zijn om een professional te raadplegen, zoals een clubfitter, om de exacte balans van je putter te bepalen.


   Ben je tevreden over dit artikel? Nut van het artikel: 0 / 0

   Waarom is het belangrijk om te weten wat voor een soort putter ik heb?

   Het is belangrijk om te weten wat voor soort putter je hebt omdat het type putter dat je gebruikt invloed kan hebben op je prestaties op de golfbaan.

   Verschillende soorten putters hebben verschillende eigenschappen, zoals het gewicht, de balans, de lengte en de vorm van de kop. Deze eigenschappen kunnen van invloed zijn op de manier waarop je de bal raakt, de controle die je hebt over de richting en de afstand van je putts, en zelfs je gevoel en vertrouwen tijdens het putten.

   Door te weten welk type putter je hebt, kun je beter begrijpen hoe je putter werkt en hoe je deze kunt aanpassen aan je eigen speelstijl en voorkeuren. Je kunt bijvoorbeeld de lengte van de putter aanpassen, het gewicht van de kop veranderen of de grip vervangen om je comfortabeler en zelfverzekerder te voelen tijdens het putten.

   Bovendien kan het kennen van het type putter dat je hebt je helpen bij het maken van eventuele upgrades of vervangingen. Als je weet welk type putter je hebt en je bent niet tevreden met de prestaties ervan, kun je gericht op zoek gaan naar een nieuwe putter die beter bij je past.

   Hoe kan deze informatie mij als golfer ten goede komen?

   Putters met een grote teendrop of boog zorgen ervoor dat de putter meer draait tijdens de putbeweging. Het kan zeer nuttig zijn om een ??putter te kiezen met een vierkant (parallel) slagvlak, waardoor uw kansen groter worden om de bal op het doel te slaan.

   Als je een putter hebt met een uitgebalanceerd slagvlak en een lange boog (of een putter met teen-op-positie en een rechte slag), zal het moeilijker zijn om het slagvlak recht op de bal te krijgen. Dit heeft vooral te maken met het gevoel en of de putter soepel draait en het gevoel geeft dat je goede controle hebt tijdens het schieten.

   Klein verschil, groot resultaat

   Onderzoek toont aan dat de richting van de ballancering (en de kwaliteit van de putt) voornamelijk wordt bepaald door de positie van het slagvlak bij impact. Dit is erg belangrijk. Dit is gegarandeerd vanaf 2,5 meter als het gezicht één keer open is. Ik heb de put gemist.

   Kortom, het kennen van het type putter dat je hebt, stelt je in staat om je puttvaardigheden te verbeteren, je speelstijl aan te passen en de juiste keuzes te maken bij het zoeken naar een nieuwe putter.


   Ben je tevreden over dit artikel? Nut van het artikel: 0 / 0

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  Bettinardi x MONOPOLY BB1...

  € 825,62 € 660,50