Wij zijn experts In Clubfitting & Clubbuilding!

Wij leveren u de optimale golfset passende bij uw swing

Wij zorgen ervoor dat u een golfset krijgt die  is afgestemd op uw individuele, persoonlijke behoeften. Golf etc. heeft een leidende positie als leverancier van op maat gemaakte golfclubs met verschillende componenten.

Bel voor een afspraak! +31 (0)40 20 30 489

Wij bouwen uw golfset in onze eigen werkplaats

Golf etc. is een unieke losse onderdelendealer en is eindverantwoordelijk voor de montage van de golfclubs. "In tegenstelling tot een fitting bij een reguliere golfwinkel of bij uw golfprofessional, komen onze clubs na montage niet uit de fabriek, maar uit onze eigen werkplaats."

Wij zijn experts In aanpassing en club building!

  

  

  

Curious about our club fitting?

Read HERE about our fitting

 

 

 

Over de voordelen van een indoor clubfitting

Klik HIER voor meer informatie


Waarom clubfitting?
Ben ik goed genoeg om ge-fit te worden?

Een van de grootste misverstanden is dat hoge handicappers of beginnende speler nog niet goed genoeg is om te fitten. Juist bij deze spelers is het belangrijk dat het materiaal beter bij de swing cq speler past dan bij een lagere handicapper die zich wat makkelijker kan aanpassen. [LEES VERDER]

Waarom custom fitting?

We zijn allemaal uniek en vinden het bij vele dingen rondom ons heen het heel normaal dat deze passen, zoals bv schoenen. Bij golfclubs bemerken we dat men al snel denkt: ‘ik moet me maar aanpassen aan de clubs’ of ‘dit is een goed of duur merk, dat zal wel goed zijn’. Veronderstelling dat de flex van de shaft altijd is wat er op staat gaat helaas niet op. Hier ondervinden we hele grote verschillen die bijv. ook vergelijkbaar zijn met kleding. Een maat M in de US zal zeker anders uitvallen dan eenzelfde maat uit Italië. Zeker daar we te maken hebben met 14 clubs in de golftas is het belangrijk om de juiste flex weten en af te stemmen op elkaar voor een homogeen gevoel.

De verkeerde clubs, shafts en simpele dingen als de grips en bijv. de balans van de golfclub kan er voor zorgen dat deze mooie sport er niet makkelijker of constanter op gaat worden. Door een juiste fitting op de individuele swing afgestemd en zo de clubs vervolgens gebouwd in de tas te krijgen, krijg je gegarandeerd meer plezier in je spel.

Wat onderscheid jullie ten opzichte van ander fitters?

Elke winkel en Pro’s ‘fit’ op zijn of haar manier maar vrijwel altijd zal de uitkomst resulteren in een bestelling van de fabriek waarbij je dus standaard clubs krijgt die mogelijk iets langer/korter en eventueel upright of flat gebogen is. Hier bij Golf Etc. worden/kunnen alle clubs met de grootste zorg custom build geassembleerd naar de nodige specificaties. Wij zijn dan ook blij met de exclusieve samenwerking van een aantal grote bekende merken waarbij we losse componentendealer zijn zoals o.a. Callaway, Srixon, Cleveland, Cobra TaylorMade en Mizuno