Wij zijn experts In aanpassing en club building!

Streven naar uw optimale golfset

We streven ernaar om onze klanten een set golfclubs te bieden die zijn afgestemd op hun individuele, persoonlijke behoeften. Golf etc. heeft een leidende positie als leverancier van op maat gemaakte golfclubs.

Bel voor een afspraak! +3140030489

Unieke onderdelen + eigen werkplaats

Golf etc. is een unieke losse onderdelendealer en is eindverantwoordelijk voor de montage van de golfclubs. "In tegenstelling tot een fitting bij een reguliere golfwinkel of bij uw golfprofessional, komen onze clubs na montage niet uit de fabriek, maar uit onze eigen werkplaats."

Wij zijn experts In aanpassing en club building!


Limited Editions

ONLY BY GOLF-ETC.

Shop now

Callaway Paradym

Wat dacht je van deze True Blue spin killer.... Callaway Paradym Triple Diamond 8° met een HZRDUS RDX Blue in PVD finish

Shop now

Laatste berichten

Srixon ZX7 ijzers met de nieuwe Fujikura AXIOM Velocore grafietshafts
Srixon ZX7 ijzers met de nieuwe Fujikura AXIOM Velocore grafietshafts
34 weergaven 0 Leuk gevonden

De combinatie van de Srixon ZX7 ijzers met de nieuwe Fujikura AXIOM Velocore grafietshafts zorgt voor een...

Lees verder
Limited black edition ijzers Mizuno Pro 225's
Limited black edition ijzers Mizuno Pro 225's
12 weergaven 0 Leuk gevonden

Mizuno heeft een lange geschiedenis in het nemen van bewezen producten en het aanpassen ervan om ijzers voor...

Lees verder
BRAVA Shafts geleverd met headcover
BRAVA Shafts geleverd met headcover
15 weergaven 0 Leuk gevonden

Heb je ooit de BGT Brava-shafts geprobeerd? De combinatie van zeer licht en ongelooflijk krachtig heeft ervoor...

Lees verder
Bettinardi wedges HLX 5.0 Forged- Chrome & Graphite PVD
Bettinardi wedges HLX 5.0 Forged- Chrome & Graphite PVD
15 weergaven 0 Leuk gevonden

De Bettinardi HLX 5.0 Forged Chrome en HLX 5.0 Forged Graphite PVD zijn beide hoogwaardige wedge-opties aangeboden...

Lees verder

SALE

Shop now

Nieuwsbrief

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Waarom clubfitting?
Ben ik goed genoeg om ge-fit te worden?

Een van de grootste misverstanden is dat hoge handicappers of beginnende speler nog niet goed genoeg is om te fitten. Juist bij deze spelers is het belangrijk dat het materiaal beter bij de swing cq speler past dan bij een lagere handicapper die zich wat makkelijker kan aanpassen. [LEES VERDER]

Waarom custom fitting?

We zijn allemaal uniek en vinden het bij vele dingen rondom ons heen het heel normaal dat deze passen, zoals bv schoenen. Bij golfclubs bemerken we dat men al snel denkt: ‘ik moet me maar aanpassen aan de clubs’ of ‘dit is een goed of duur merk, dat zal wel goed zijn’. Veronderstelling dat de flex van de shaft altijd is wat er op staat gaat helaas niet op. Hier ondervinden we hele grote verschillen die bijv. ook vergelijkbaar zijn met kleding. Een maat M in de US zal zeker anders uitvallen dan eenzelfde maat uit Italië. Zeker daar we te maken hebben met 14 clubs in de golftas is het belangrijk om de juiste flex weten en af te stemmen op elkaar voor een homogeen gevoel.

De verkeerde clubs, shafts en simpele dingen als de grips en bijv. de balans van de golfclub kan er voor zorgen dat deze mooie sport er niet makkelijker of constanter op gaat worden. Door een juiste fitting op de individuele swing afgestemd en zo de clubs vervolgens gebouwd in de tas te krijgen, krijg je gegarandeerd meer plezier in je spel.

Wat onderscheid jullie ten opzichte van ander fitters?

Elke winkel en Pro’s ‘fit’ op zijn of haar manier maar vrijwel altijd zal de uitkomst resulteren in een bestelling van de fabriek waarbij je dus standaard clubs krijgt die mogelijk iets langer/korter en eventueel upright of flat gebogen is. Hier bij Golf Etc. worden/kunnen alle clubs met de grootste zorg custom build geassembleerd naar de nodige specificaties. Wij zijn dan ook blij met de exclusieve samenwerking van een aantal grote bekende merken waarbij we losse componentendealer zijn zoals o.a. Callaway, Srixon, Cleveland, Cobra TaylorMade en Mizuno