mitsubishi shafts

 

 

MCA GOLF, INC. Is een volledige dochteronderneming van Mitsubishi Chemical Holdings Corporation, gewijd aan het ontwerpen en ontwikkelen van de best presterende composiet golfshafts voor veeleisende golfers overal.

MCA GOLF gebruikt onze eigen middelen en grondstoffen (verticale integratie), wat ons een concurrentievoordeel geeft. MCA GOLF is door de jaren heen wereldwijd een toonaangevende leverancier van hoogwaardige composiet golfshafts geweest.

Met veel van de beste spelers ter wereld die Mitsubishi Chemical golfshafts gebruiken, heeft MCA GOLF zich gevestigd als een dominante speler in de golfindustrie.

Mitsubishi Chemical maakt enkele van de beste golfshafts omdat we ze vanaf het begin maken. Ze produceren niet alleen de  golfshafts, maar alle kritische grondstoffen waaruit de golfshafts bestaan, waaronder het monomeer, de acrylvezel, koolstofvezel, hars en prepreg.

In de afgelopen 30 jaar hebben ze meer dan duizend verschillende harsformules ontwikkeld en meer dan honderd soorten vezels gemaakt voor vele prestatiegebaseerde toepassingen, waaronder golfshafts. Deze verticale integratie betekent dat we bijna elke combinatie van harsen en vezels kunnen maken die nodig is om het ontwerp en de prestaties van een golfshafts te optimaliseren. Het merendeel van onze concurrenten daarentegen werkt met een relatief beperkte lijst van grondstoffen van een beperkt aantal beschikbare leveranciers. Ze kopen meestal prepreg-inventaris, waarvoor ontwerpen kunnen worden aangepast aan de beperkingen van de beschikbare materialen.

De mogelijkheid om elke hars- of vezelsamenstelling te maken en ze in hun eigen prepreg te combineren, onderscheidt ze van de concurrentie.