TaylorMade Stealth Black Irons 5 -PW (6 pcs) Golf-etc 600X600

  TaylorMade Stealth Black Irons 5 -PW (6 pcs)

  € 990,91

  TaylorMade Stealth Black Irons deze ijzers geven een moderne en stoere uitstraling, en ook zorgt voor een verminderde schittering op zonnige dagen.

  Hand: Rechtshandig
  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  De TaylorMade Stealth Black Irons 5 -PW (6 stuks) HR zijn een absolute must-have voor elke golfliefhebber die op zoek is naar een verbeterde prestatie op de golfbaan. Deze ijzers zijn speciaal ontworpen om de spelervaring te versterken en de prestaties naar een hoger niveau te tillen.

  TaylorMade Stealth Black Irons 5 -PW (6 pcs) HR

  Deze set bestaat uit zes ijzers, variërend van 5 tot PW, wat zorgt voor een complete uitrusting voor elke situatie op de golfbaan. De ijzers zijn vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, waardoor ze uitblinken in termen van duurzaamheid en prestaties.

  Het opvallende Stealth Black ontwerp van deze ijzers geeft een moderne en stoere uitstraling, terwijl het ook zorgt voor een verminderde schittering op zonnige dagen. Dit helpt bij het verbeteren van de focus en het vertrouwen tijdens het slaan van de bal.

  Deze TaylorMade ijzers zijn voorzien van een speciale Hi-Rev groeftechnologie, waardoor spelers meer spin en controle kunnen genereren. Dit zorgt voor een verbeterde precisie en nauwkeurigheid, zelfs op lange afstanden.

  Daarnaast zijn de ijzers uitgerust met een holle constructie, wat resulteert in een hogere balsnelheid en een grotere vergevingsgezindheid. Hierdoor kunnen spelers hun afstand en nauwkeurigheid verbeteren, zelfs bij minder zuivere slagen.

  De TaylorMade Stealth Black Irons 5 -PW (6 stuks) HR zijn ontworpen met het oog op comfort en stabiliteit. De ergonomisch gevormde grip zorgt voor een optimale controle en een comfortabele grip tijdens het slaan. Bovendien is het gewicht strategisch verdeeld om de stabiliteit en balans te verbeteren, wat resulteert in een soepele en consistente swing.

  Kortom, de TaylorMade Stealth Black Irons 5 -PW (6 stuks) HR zijn de perfecte keuze voor golfers die op zoek zijn naar een geavanceerde en stijlvolle set ijzers. Met verbeterde prestaties, precisie en controle zullen deze ijzers je spel naar nieuwe hoogten brengen. Aarzel niet langer en voeg deze geweldige ijzers toe aan je golfuitrusting vandaag nog!

  Productdetails

  TMSBI

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 1 ander product in dezelfde categorie )