evnroll putters

Evnroll is opgericht door Guerin Rife en Stephen Riley op de PGA-show in 2015. Guerin was in de vroege stadia van het testen en ontwikkelen van een technologie die het potentieel heeft om een ​​revolutie teweeg te brengen in het golfspel ... een putter die miss-hits elimineert door de sweet spot te verbreden om 'The Sweetest Face in Golf' te creëren.

Het partnerschap combineert 50 jaar ervaring in alle aspecten van de golfindustrie, van marketing en tourvertegenwoordiging tot ontwerp, productie en distributie.

Guerin Rife, CEO van het bedrijf en hoofdontwerper, maakt al 25 jaar putters, te beginnen met de allereerste caviteitshamer. Het meest bekend door het maken van de beroemde putter van de Two Bar, hij heeft meer dan 40 modellen ontworpen die zijn gebruikt om meer dan 100 toernooien wereldwijd te winnen op alle professionele tours. Hij is ook de uitvinder van de face-groove-technologie en richtte in 2000 de oorspronkelijke Rife Putter Company op.

Stephen Riley, bedrijfsvoorzitter en bedrijfsdirecteur, kwalificeerde in 1998 als een PGA-professional en richtte een enorm succesvol distributieassortiment voor golfaccessoires op in heel Europa en de VS. Hij heeft uitgebreide productiefaciliteiten opgebouwd in zowel het Verre Oosten als de VS, gespecialiseerd in spuitgieten, stikken, borduren, QC en wereldwijde distributie. De gemeenschappelijke band tussen de twee is de wens om iets bijzonders te creëren, waarbij Guerin's ontwerp en innovatie worden gecombineerd met het zakelijk inzicht van Stephen.