daily golf

DAGELIJKSE SPORTEN - DRAAG DAGELIJKS

Wie wil er grijs, stijf en saai zijn? Dat was de houding van Elisabeth Skoghag meer dan 20 jaar geleden toen ze Daily Sports startte. De eerste collectie was een verademing, ver verwijderd van de saaie, conservatieve golfkleding die toen op de markt was. Daily Sports is nu een van de grootste leveranciers van golfkleding voor vrouwen in Zweden.

GESCHIEDENIS

Daily Sports is een Zweeds golfkledingbedrijf dat in 1995 is opgericht door Elisabeth en Rolf Skoghag. Met meer dan 30 jaar ervaring in de modeontwerpindustrie, zijn de ontwerpideeën van Elisabeth gebruikt om dit unieke kledingmerk te creëren. Dochter, Ulrika Skog runt momenteel het bedrijf en werd uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke personen in de Zweedse sportindustrie. Daily Sports is gevestigd in Stockholm, Zweden, en wordt in meer dan 28 landen gedistribueerd. Het werd voor de tweede opeenvolgende keer uitgeroepen tot leverancier van het jaar in Zweden. Het merk wordt exclusief in de Verenigde Staten gedistribueerd door Laird International Corp.

VISIE EN MISSIE

De dagelijkse sportambitie is om actieve vrouwen over de hele wereld te laten ontdekken hoe leuk het is om in de mode te zijn terwijl ze actief zijn. De kleding van Daily Sports staat bekend om de onverslaanbare pasvorm, hun aandacht voor detail en een hoog niveau van mode. Het is de visie van Daily Sports om "een van de meest succesvolle sportmerken ter wereld voor vrouwen" te worden. Hierin zullen ze slagen door het creëren van de meest aantrekkelijke en gewilde kleding voor vrouwen die gepassioneerd zijn over golfen en actief zijn.