Bettinardi windy wizard - golf pitchfork Golf-etc 600X600

  Bettinardi windy wizard - golf pitchfork

  € 103,31

  Bettinardi windy wizard - golf pitchfork Ergonomische ontwerp van de Windy Wizard voor een comfortabele grip. Leuk om te geven, fijn om te krijgen!

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  De Bettinardi Windy Wizard is een essentieel hulpmiddel voor elke serieuze golfer die zijn spel naar het volgende niveau wil tillen. Deze golf pitchfork is speciaal ontworpen en vervaardigd door het gerenommeerde merk Bettinardi, dat bekend staat om zijn hoogwaardige golfaccessoires.

  Bettinardi windy wizard - golf pitchfork

  De Windy Wizard heeft een slank en gestroomlijnd ontwerp dat perfect in uw hand past. Het is gemaakt van duurzaam roestvrij staal.

  Dat zorgt voor een lange levensduur en bestand is tegen de ruwe omstandigheden op de golfbaan. Het matte zwarte afwerking voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel, terwijl het een moderne uitstraling behoudt.

  Dit helpt niet alleen de kwaliteit van de golfbaan te behouden, maar zorgt er ook voor dat uw putts soepel en ononderbroken kunnen rollen.

  Het ergonomische ontwerp van de Windy Wizard zorgt voor een comfortabele grip, zodat u moeiteloos deuken kunt herstellen zonder uw handen te belasten.

  Productdetails

  BWWPF

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 5 andere producten in dezelfde categorie )