Bettinardi Holiday Vacation Santa Wizard Golf pitchfork Golf-etc 600X600

  Bettinardi Holiday Vacation Santa Wizard Golf pitchfork

  € 103,31

  Bettinardi Holiday Vacation Santa Wizard Golf pitchfork Geïnspireerd op kerstman en tovenaars geeft het een speelse en feestelijke uitstraling heeft

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  De Bettinardi Holiday Vacation Santa Wizard Golf pitchfork is de perfecte accessoire om je golfgame naar een hoger niveau te tillen tijdens de feestdagen.

  Deze unieke pitchfork is ontworpen met het oog op vakantieplezier en biedt tegelijkertijd de functionaliteit die je van Bettinardi gewend bent.

  Bettinardi Holiday Vacation Santa Wizard Golf pitchfork

  De pitchfork is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur.

  Het ontwerp is geïnspireerd op de kerstman en tovenaars, waardoor het een speelse en feestelijke uitstraling heeft. Met zijn opvallende rode en witte kleuren en gedetailleerde afbeeldingen van de kerstman en tovenaar, zal deze pitchfork zeker de aandacht trekken op de golfbaan.

  Naast het opvallende uiterlijk, biedt de Bettinardi Holiday Vacation Santa Wizard Golf pitchfork ook uitstekende functionaliteit.

  De pitchfork heeft scherpe tanden aan de voorkant, waarmee je gemakkelijk deuken en hobbels in de green kunt repareren. Hierdoor blijft de green in topconditie en kunnen andere golfers genieten van een soepele en eerlijke spelervaring.

  Dankzij het compacte formaat van de pitchfork past hij gemakkelijk in je golftas of zak, zodat je hem altijd bij de hand hebt wanneer je hem nodig hebt.

  Productdetails

  BHVSWPF

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 5 andere producten in dezelfde categorie )