Bettinardi performance cap SKULL & BONES black stinger Golf-etc 600X600

  Bettinardi performance cap SKULL & BONES black stinger

  € 41,28

  Bettinardi performance cap SKULL & BONES black stinger beschikt over geavanceerde vochtafvoerende technologie. Het voert zweet en vocht efficiënt af.

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Bettinardi performance cap SKULL & BONES black stinger

  Deze zwarte stinger cap is met uiterste precisie vervaardigd en heeft een opvallend SKULL & BONES-ontwerp aan de voorkant. Welke uw edgy en zelfverzekerde stijl op de golfbaan laat zien.

  Het opvallende logo voegt een vleugje persoonlijkheid toe, onderscheidt je van de massa en maakt een krachtig statement over je passie voor het spel.

  Het gaat niet alleen om het uiterlijk, deze pet is gemaakt om te presteren. Deze pet is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt uitzonderlijke duurzaamheid en comfort. waardoor het bestand is tegen de ontberingen van uw golfsessies.

  De verstelbare riem aan de achterkant garandeert een veilige en op maat gemaakte pasvorm, zodat u zich zonder enige afleiding op uw swing kunt concentreren.

  Maar dat is nog niet alles: de Bettinardi Performance Cap SKULL & BONES Black Stinger beschikt over geavanceerde vochtafvoerende technologie.

  Het voert zweet en vocht efficiënt af, waardoor je zelfs op de warmste dagen koel en droog blijft. Zeg vaarwel tegen ongemak en hallo tegen verbeterde prestaties en concentratie.

  Productdetails

  BPSH

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 3 andere producten in dezelfde categorie )