Bettinardi The Nutcracker Mallet Headcover Golf-etc 600X600

  Bettinardi The Nutcracker Mallet Headcover

  € 131,40

  Bettinardi The Nutcracker Mallet Headcover Geïnspireerd op het klassieke vakantiekarakter, de notenkraker.  Limited Edition. Cadeau Tip!

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Bettinardi "The Nutcracker" Mallet Headcover, het perfecte accessoire om uw golfuitrusting te beschermen en naar een hoger niveau te tillen!

  Deze headcover is ontworpen door het gerenommeerde merk Bettinardi en is een must-have voor elke golfliefhebber die een vleugje stijl en persoonlijkheid aan zijn uitrusting wil toevoegen.

  Bettinardi The Nutcracker Mallet Headcover

  Deze mallet-headcover is met de grootst mogelijke aandacht voor detail vervaardigd en heeft een levendig en opvallend ontwerp. Geïnspireerd op het klassieke vakantiekarakter, de notenkraker.

  Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur, waardoor uw gewaardeerde putter beschermd wordt tegen krassen, deuken en andere potentiële schade.

  Deze headcover biedt niet alleen eersteklas bescherming, maar voegt ook een vleugje individualiteit toe aan uw golfspel.

  Het unieke ontwerp zal u onderscheiden op de golfbaan en weerspiegelt uw liefde voor het spel en uw enthousiasme voor de feestdagen. Het ontwerp met een Notenkraker-thema zal zeker tot gesprekken leiden en de aandacht trekken terwijl je je een weg baant van gat naar gat.

  Met zijn veilige en nauwsluitende pasvorm blijft deze hoofdbedekking op zijn plaats tijdens uw swings. Waardoor u gemoedsrust krijgt en u zich uitsluitend op uw spel kunt concentreren.

  De hoogwaardige stiksels zorgen voor een nauwkeurige pasvorm en moeiteloze verwijdering, waardoor het gemakkelijk en probleemloos is wanneer u snel toegang moet krijgen tot uw putter.

  Productdetails

  BTNMHC

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )