Bettinardi Major Secret Agent Wizard Mallet Putter Headcover Golf-etc 600X600

  Bettinardi Major Secret Agent Wizard Mallet Putter Headcover

  € 131,40

  Bettinardi Major Secret Agent Wizard Mallet Putter Headcover Secret Agent Wizard-thema is zorgvuldig geborduurd op duurzaam en hoogwaardig materiaal.

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  het ultieme golfaccessoire voor wie op zoek is naar stijl, functionaliteit en een vleugje mysterie. De Bettinardi Major Secret Agent Wizard Mallet Putter Headcover.

  Deze headcover is ontworpen om uw waardevolle putter te beschermen en een statement te maken op de green en is een voorbeeld van ongeëvenaard vakmanschap en aandacht voor detail.

  Bettinardi Major Secret Agent Wizard Mallet Putter Headcover

  Deze headcover is gemaakt met precisie en expertise en heeft een uniek ontwerp dat de aandacht zal trekken en gesprekken zal opwekken.

  Het Secret Agent Wizard-thema is zorgvuldig geborduurd op duurzaam en hoogwaardig materiaal, waardoor langdurige bescherming van uw gewaardeerde putter wordt gegarandeerd.

  Deze headcover combineert moeiteloos elegantie en speelsheid, waardoor het een must-have is voor elke golfer die een vleugje persoonlijkheid aan zijn uitrusting wil toevoegen.

  Deze headcover straalt niet alleen stijl uit, maar biedt ook praktische kenmerken die uw golfervaring verbeteren.

  De zachte binnenvoering biedt een gezellig nestje voor je putter en beschermt hem tegen krassen en deuken.

  De veilige klittenbandsluiting zorgt voor een goede pasvorm, voorkomt onbedoeld uitglijden en zorgt ervoor dat uw putter in topconditie blijft.

  Deze headcover is speciaal ontworpen voor malletputters en is compatibel met de meeste grote merken, waardoor het een veelzijdige keuze is voor golfers van alle voorkeuren.

  Productdetails

  BMSAWMHC

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )