Bettinardi Halloween 2023 Windy City Werewolf Mallet Putter Headcover Golf-etc 600X600

  Bettinardi Halloween 2023 Windy City Werewolf Mallet Putter Headcover

  € 139,67

  De headcover is geïnspireerd op het iconische personage van de Windy City Werewolf, dat de straten van Chicago onveilig maakt tijdens de Halloweenperiode.

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Bettinardi Halloween 2023 Windy City Werewolf Mallet Putter Headcover is een unieke en angstaanjagende toevoeging aan je golfuitrusting.
  Deze limited edition headcover is speciaal ontworpen om je putter te beschermen en tegelijkertijd je speelstijl naar een hoger niveau te tillen.

  De headcover is geïnspireerd op het iconische personage van de Windy City Werewolf, dat de straten van Chicago onveilig maakt tijdens de Halloweenperiode.
  Het gedetailleerde ontwerp van de headcover toont het angstaanjagende gezicht van de weerwolf, met rode ogen en scherpe tanden, dat je medespelers de rillingen over hun rug zal laten lopen.

  De headcover is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid en bescherming biedt aan je putter. Het zachte interieur zorgt ervoor dat je putter veilig en beschermd blijft tegen krassen en deuken tijdens het vervoer.
  De sterke elastische sluiting zorgt ervoor dat de headcover stevig om de putter blijft zitten, zelfs tijdens het lopen over de golfbaan.

  Naast zijn functionele eigenschappen is de Bettinardi Halloween 2023 Windy City Werewolf Mallet Putter Headcover ook een opvallend accessoire dat je golfstijl naar een hoger niveau tilt.
  Het unieke ontwerp zal de aandacht trekken van medespelers en toeschouwers, waardoor je zelfvertrouwen en speelplezier worden vergroot.

  Verkrijgbaar in een beperkte oplage, is de Bettinardi Halloween 2023 Windy City Werewolf Mallet Putter Headcover een must-have voor elke golfliefhebber die op zoek is naar een combinatie van functionaliteit en stijl.Voeg deze angstaanjagende headcover toe aan je golfuitrusting en laat je spel opvallen tijdens de komende Halloweenperiode.

  Als het volle maan is en onze tovenaar zijn drankjes niet heeft ingenomen, ondergaat hij een aantal... veranderingen. Op deze mallet putter-headcover staat onze Weerwolf-tovenaar afgebeeld terwijl hij transformeert onder een volle maan, die gloeit met luminescentie die net zo fascinerend is voor het menselijk oog als voor het hart van een weerwolf.

  Productdetails

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )