Bettinardi Elf in a Shop - Headcover Mallet Golf-etc 600X600

  Bettinardi Elf in a Shop - Headcover Mallet

  € 131,40

  Bettinardi Elf in a Shop - Headcover Mallet De Elf in a Shop headcover is geïnspireerd op schattige kerstelf die verstopt zit in een cadeaushop.

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Bettinardi Elf in a Shop - Headcover Mallet is een must-have accessoire voor elke golfliefhebber die zijn putter wil beschermen. En tegelijkertijd een vleugje speelsheid aan zijn golfuitrusting wil toevoegen.

  Deze opvallende headcover met een uniek ontwerp is exclusief verkrijgbaar in de webshop van Golf-etc.

  Bettinardi Elf in a Shop - Headcover Mallet

  De headcover is speciaal ontworpen voor mallet putters en biedt optimale bescherming tegen stoten en krassen tijdens het vervoeren van je club. Het hoogwaardige materiaal zorgt voor duurzaamheid en langdurig gebruik, waardoor je putter er altijd als nieuw uitziet.

  Het opvallende ontwerp van de Elf in a Shop headcover is geïnspireerd op een schattige kerstelf die verstopt zit in een cadeauwinkel.

  De gedetailleerde borduursels en levendige kleuren maken deze headcover een uniek en opvallend accessoire op de golfbaan.

  Het brengt een vleugje speelsheid en persoonlijkheid in je spel, terwijl je tegelijkertijd de professionaliteit behoudt die je van Bettinardi gewend bent.

  De headcover is eenvoudig in gebruik. Met een handige klittenbandsluiting aan de achterkant die ervoor zorgt dat hij stevig op zijn plaats blijft zitten tijdens het vervoeren van je putter.

  Het past gemakkelijk op de meeste mallet putters en biedt een goede pasvorm zonder te strak te zitten.

  Voeg een vleugje kerstmagie en persoonlijkheid toe aan je golfuitrusting met de Bettinardi Elf in a Shop - Headcover Mallet.

  Productdetails

  BEIASMHV

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )