Bettinardi Betti x Big League Chew Sour Apple Ace - Mallet Cover Golf-etc 600X600

  Bettinardi Betti x Big League Chew Sour Apple Ace - Mallet Cover

  € 131,40

  Bettinardi Betti x Big League Chew Sour Apple Ace - Mallet Cover Geïnspireerd op de populaire Big League Chew kauwgomverpakkingen Limited Edition.

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Bettinardi Betti x Big League Chew Sour Apple Ace - Mallet Cover is een unieke en opvallende golftasaccessoire die elke golfer zal verrassen.

  Deze exclusieve samenwerking tussen Bettinardi en Big League Chew brengt een vleugje jeugdigheid en plezier naar de golfbaan.

  Bettinardi Betti x Big League Chew Sour Apple Ace - Mallet Cover

  Deze mallet cover is gemaakt van hoogwaardig synthetisch leer dat duurzaamheid en bescherming biedt aan je putter.

  Het opvallende ontwerp is geïnspireerd op de populaire Big League Chew kauwgomverpakkingen, met het kenmerkende groene en blauwe kleurenschema en het iconische logo van Big League Chew.

  De Sour Apple Ace variant voegt een verfrissende twist toe aan het ontwerp, met een heldergroene kleur die direct in het oog springt op de golfbaan.

  De mallet cover is voorzien van een stevige magneetsluiting, waardoor je putter veilig en gemakkelijk beschermd blijft.

  Naast de opvallende stijl biedt de Bettinardi Betti x Big League Chew Sour Apple Ace - Mallet Cover ook praktisch nut. Het beschermt je putter tegen krassen, deuken en andere schade, waardoor de levensduur van je club wordt verlengd.

  Bovendien zorgt het gebruik van een mallet cover ervoor dat je putter gemakkelijk te herkennen is op de golfbaan, waardoor je deze nooit meer per ongeluk verwisselt met die van een andere golfer.

  Voeg een vleugje plezier en persoonlijkheid toe aan je golfuitrusting met de Bettinardi Betti x Big League Chew Sour Apple Ace - Mallet Cover.

  Productdetails

  BBXBLCSAMHC

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )