Bettinardi 2023 Spring Classic Azalea Mallet Putter Headcover Golf-etc 600X600

  Bettinardi 2023 Spring Classic Azalea Mallet Putter Headcover

  € 131,40

  Bettinardi 2023 Spring Classic Azalea Mallet Putter Headcover Geïnspireerd op de bloeiende bloemen van de lente. Limited Edition!

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Prachtige Bettinardi 2023 Spring Classic Azalea Mallet Putter Headcover. Een must-have accessoire voor elke golfliefhebber die een vleugje verfijning en stijl wil toevoegen aan zijn geliefde putter.

  Bettinardi 2023 Spring Classic Azalea Mallet Putter Headcover

  Deze headcover is vervaardigd met nauwgezette aandacht voor detail en toont de kunst van Bettinardi. Een gerenommeerd merk dat synoniem staat voor kwaliteit en uitmuntendheid in de golfwereld.

  Het levendige Azalea-patroon, geïnspireerd op de bloeiende bloemen van de lente, voegt een verfrissend vleugje kleur toe aan uw golftas en trekt meteen de aandacht van bewonderaars op de green.

  Deze headcover is speciaal ontworpen voor malletputters en biedt een goede en veilige pasvorm. Waardoor maximale bescherming voor uw waardevolle club wordt gegarandeerd.

  De hoogwaardige materialen die bij de constructie zijn gebruikt, garanderen een lange levensduur, zodat u de komende seizoenen kunt genieten van de schoonheid en functionaliteit.

  Deze headcover levert niet alleen uitzonderlijke prestaties, maar straalt ook een sfeer van verfijning en elegantie uit.

  Het strakke ontwerp wordt aangevuld door het iconische Bettinardi-logo dat op de voorkant is geborduurd, waardoor de algehele esthetiek van uw golfensemble meteen wordt verhoogd.

  Productdetails

  B2023caMhc

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )