Bettinardi 2021 American Championship - Headcover Mallet Golf-etc 600X600

  Bettinardi 2021 American Championship - Headcover Mallet

  € 131,40

  Bettinardi 2021 American Championship - Headcover Mallet Het heeft een opvallend ontwerp met het Amerikaanse vlagmotief en het Bettinardi-logo.

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Bettinardi 2021 American Championship - Headcover Mallet . Een exclusieve en stijlvolle headcover die speciaal ontworpen is ter ere van het Amerikaanse kampioenschap.

  Deze headcover is perfect voor golfers die hun putter willen beschermen en tegelijkertijd een statement willen maken op de golfbaan.

  Bettinardi 2021 American Championship - Headcover Mallet

  De headcover is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam is en lang meegaat. Het heeft een opvallend ontwerp met het Amerikaanse vlagmotief en het Bettinardi-logo. Waardoor het een echte blikvanger is.

  De headcover heeft een mallet-vorm, waardoor het geschikt is voor putters met een bredere kop.

  Naast het beschermen van je putter tegen stoten, krassen en andere schade, zorgt de headcover er ook voor dat je putter er altijd als nieuw uitziet.

  Het heeft een handige klittenbandsluiting aan de bovenkant, waardoor je de headcover gemakkelijk kunt openen en sluiten.

  De Bettinardi 2021 American Championship - Headcover Mallet is niet alleen functioneel. Maar ook een verzamelobject voor golfers die graag hun passie voor golf willen tonen.

  Productdetails

  B2021ACMHC

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )