Bettinardi x PEZ One Up Orange Blade Headcover Golf-etc 600X600

  Bettinardi x PEZ One Up Orange Blade Headcover

  € 131,40

  Bettinardi x PEZ One Up Orange Blade Headcover De levendige oranje kleur met het iconische PEZ-logo op de voorkant zorgt ervoor dat je putter opvalt.

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Bettinardi x PEZ One Up Orange Blade Headcover is een unieke en opvallende golfhoofdbeschermer die je golfuitrusting naar een hoger niveau tilt.

  Ontworpen in samenwerking met het wereldberoemde snoepmerk PEZ, combineert deze headcover de hoogwaardige kwaliteit van Bettinardi met het speelse en kleurrijke ontwerp van PEZ.

  Bettinardi x PEZ One Up Orange Blade Headcover

  Deze headcover is speciaal ontworpen voor blade putters en biedt een perfecte pasvorm voor verschillende modellen en maten.

  Hij is gemaakt van duurzaam en slijtvast materiaal dat je putter beschermt tegen krassen, stoten en andere beschadigingen tijdens het transport of opslag.

  De levendige oranje kleur met het iconische PEZ-logo op de voorkant zorgt ervoor dat je putter opvalt op de golfbaan en een statement maakt.

  Naast het opvallende ontwerp biedt de Bettinardi x PEZ One Up Orange Blade Headcover ook functionele eigenschappen.

  De elastische hals zorgt ervoor dat de headcover stevig op zijn plaats blijft zitten en gemakkelijk kan worden verwijderd wanneer je je putter nodig hebt. De zachte voering aan de binnenkant beschermt de clubhoofd en voorkomt krassen en beschadigingen.

  Of je nu een fan bent van PEZ-snoepjes, een verzamelaar van unieke golfaccessoires. Of gewoon op zoek bent naar een hoogwaardige en opvallende headcover. De Bettinardi x PEZ One Up Orange Blade Headcover is de perfecte keuze.

  Productdetails

  BXPOUOBHC

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )