Bettinardi Tour Hive EN FUEGO white - Headcover blade Golf-etc 600X600

  Bettinardi Tour Hive EN FUEGO white - Headcover blade

  € 131,40

  Bettinardi Tour Hive EN FUEGO white - Headcover blade Opvallende EN FUEGO-logo aan de voorkant en zijkant maken dit een echt collector's item. Limited

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Bettinardi Tour Hive EN FUEGO white - Headcover blade is een must-have accessoire voor elke serieuze golfer die stijl en klasse wil uitstralen op de golfbaan.

  Deze exclusieve headcover is ontworpen door het gerenommeerde merk Bettinardi en maakt deel uit van hun prestigieuze Tour Hive-collectie.

  Bettinardi Tour Hive EN FUEGO white - Headcover blade

  De EN FUEGO white - Headcover blade is vervaardigd met de hoogste kwaliteit materialen om duurzaamheid en optimale bescherming van je putter te garanderen.

  Het hoogwaardige witte synthetische leer zorgt voor een luxueuze uitstraling, terwijl de felrode en zwarte accenten de headcover een opvallend en dynamisch uiterlijk geven.

  Met zijn gestroomlijnde ontwerp is deze headcover speciaal gemaakt voor blade putters. Hij past perfect op de meeste standaard blade putters en biedt een veilige en stevige pasvorm.

  De elastische sluiting zorgt ervoor dat de headcover goed op zijn plaats blijft tijdens het transport.

  Naast het beschermen van je putter, fungeert de Bettinardi Tour Hive EN FUEGO white - Headcover blade ook als een statement stuk.

  Productdetails

  BTHEFWBHC

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )