Bettinardi Tour department Stinger - Headcover Blade Golf-etc 600X600

  Bettinardi Tour department Stinger - Headcover Blade

  € 131,40

  Bettinardi Tour department Stinger - Headcover Blade Kenmerkende Bettinardi-logo en de iconische 'Stinger' afbeelding geven de headcover karakter.

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Bettinardi Tour Department Stinger - Headcover Blade is de perfecte accessoire voor elke golfliefhebber die stijl en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Deze headcover is speciaal ontworpen door het gerenommeerde merk Bettinardi en behoort tot de exclusieve Tour Department collectie.

  Bettinardi Tour department Stinger - Headcover Blade

  De Stinger - Headcover Blade is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid en bescherming biedt aan je golfclub.

  Dankzij het gebruik van premium leer en het zorgvuldige vakmanschap straalt deze headcover pure klasse uit. Het luxueuze ontwerp is voorzien van opvallende details, zoals het kenmerkende Bettinardi-logo en de iconische 'Stinger' afbeelding, die de headcover een uniek en herkenbaar karakter geeft.

  Naast het esthetische aspect biedt de Bettinardi Tour Department Stinger - Headcover Blade ook praktische voordelen.

  De headcover past perfect om de blade-stijl putters en zorgt ervoor dat je club beschermd blijft tegen krassen en beschadigingen tijdens het vervoer.

  De elastische sluiting zorgt ervoor dat de headcover stevig op zijn plaats blijft zitten, terwijl je dankzij het handige ontwerp gemakkelijk toegang hebt tot je golfclub wanneer je deze nodig hebt.

  Productdetails

  BTDSBHC

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )