Bettinardi The Nutcracker Blade Headcover Golf-etc 600X600

  Bettinardi The Nutcracker Blade Headcover

  € 131,40

  Bettinardi The Nutcracker Blade Headcover Met uiterste precisie en aandacht voor detail en toont het iconische Notenkraker-ontwerp dat aandacht trekt

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Bettinardi "The Nutcracker" Blade Headcover. Een must-have accessoire voor alle golfliefhebbers die een vleugje elegantie en stijl willen toevoegen aan hun geliefde putters.

  Bettinardi The Nutcracker Blade Headcover

  Deze headcover is gemaakt met uiterste precisie en aandacht voor detail en toont het iconische Notenkraker-ontwerp dat onmiddellijk de aandacht trekt op de green. De levendige kleuren en ingewikkelde stiksels maken het tot een waar kunstwerk, dat echt een plekje verdient in de collectie van elke golfer.

  Maar het gaat bij deze headcover niet alleen om het verbluffende uiterlijk. Het biedt ook uitzonderlijke bescherming voor uw putter, zodat deze jarenlang in topconditie blijft.

  De hoogwaardige materialen die bij de constructie zijn gebruikt, zorgen voor een goede pasvorm en voorkomen krassen of deuken die kunnen optreden tijdens transport of opslag.

  Deze headcover is speciaal ontworpen voor bladeputters en is voorzien van een duurzaam en veilig sluitsysteem, waardoor hij stevig op zijn plaats blijft tijdens je rondes.

  Het lichtgewicht karakter zorgt ervoor dat hij geen onnodige bulk aan uw tas toevoegt, waardoor u hem gemakkelijk kunt vervoeren en probleemloos kunt gebruiken op de baan.

  Of je nu een fervent golfer bent of een verzamelaar van unieke golfaccessoires. "The Nutcracker" Blade Headcover van Bettinardi is een statement-stuk dat functionaliteit moeiteloos combineert met elegantie. Het is ook een fantastisch cadeau voor elke golfer in je leven die de fijnere dingen waardeert.

  Productdetails

  BTNCBHC

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )