Bettinardi Pinball Blade Headcover Golf-etc 600X600

  Bettinardi Pinball Blade Headcover

  € 131,40

  Bettinardi Pinball Blade Headcover Geïnspireerd op een pinball machine en heeft levendige kleuren en gedetailleerde graphics. Limited Edition!

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  De Bettinardi Pinball Blade Headcover is een unieke en opvallende accessoire voor golfers die hun putter willen beschermen en tegelijkertijd stijlvol willen zijn op de golfbaan. Deze headcover is perfect geschikt voor blades met een standaardformaat en biedt een uitstekende bescherming tegen krassen, vuil en andere beschadigingen.

  Bettinardi Pinball Blade Headcover

  De headcover is gemaakt van hoogwaardig synthetisch leer dat duurzaam en slijtvast is, waardoor het lang meegaat.

  Het ontwerp is geïnspireerd op een pinball machine en heeft levendige kleuren en gedetailleerde graphics die gegarandeerd de aandacht trekken. De levendige kleuren maken het gemakkelijk om je putter te identificeren in je golftas.

  De Bettinardi Pinball Blade Headcover is uitgerust met een handige magnetische sluiting, waardoor je de headcover gemakkelijk kunt openen en sluiten.

  De magnetische sluiting zorgt ervoor dat je putter veilig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens het reizen. Het interieur is gevoerd met zacht materiaal om extra bescherming te bieden aan het clubhoofd.

  Deze headcover is niet alleen functioneel, maar ook een modeaccessoire op zich. Het opvallende ontwerp en de hoogwaardige afwerking maken deze headcover een must-have voor elke golfer die graag zijn stijl wil laten zien.

  Productdetails

  BPBBHC

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )