Bettinardi NYC Major - Headcover Blade Golf-etc 600X600

  Bettinardi NYC Major - Headcover Blade

  € 131,40

  Bettinardi NYC Major - Headcover Blade Het heeft een opvallend ontwerp met vrijheidsbeeld en de skyline van New York als hoofdthema Limited Edition

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Bettinardi NYC Major - Headcover Blade is een exclusieve en stijlvolle headcover die perfect is voor golfers. Die hun putter willen beschermen en tegelijkertijd een statement willen maken op de golfbaan.

  Bettinardi NYC Major - Headcover Blade

  Deze limited edition headcover is ontworpen in samenwerking met Bettinardi en de iconische stad New York City.

  Het heeft een opvallend ontwerp met het vrijheidsbeeld en de skyline van New York als hoofdthema. De gedetailleerde borduursels en hoogwaardige materialen zorgen voor een luxe uitstraling.

  Naast het esthetische aspect biedt de Bettinardi NYC Major - Headcover Blade ook uitstekende bescherming voor je putter.

  De duurzame constructie beschermt de putterkop tegen krassen, stoten en andere schade die kan optreden tijdens het transport van je golfuitrusting.

  Deze headcover is speciaal ontworpen voor blades, wat betekent dat het perfect past op de meeste klassieke putters. Het elastische materiaal zorgt voor een stevige en veilige pasvorm, zodat de headcover niet per ongeluk van je putter glijdt tijdens het spel.

  Met de Bettinardi NYC Major - Headcover Blade voeg je niet alleen een stukje New Yorkse flair toe aan je golfuitrusting. Maar je beschermt ook je kostbare putter tegen beschadigingen.

  Productdetails

  BNYCMBHC

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )