Bettinardi Low Country Championship - Headcover Blade Golf-etc 600X600

  Bettinardi Low Country Championship - Headcover Blade

  € 131,40

  Bettinardi Low Country Championship - Headcover Blade Geïnspireerd op de Low Country Championship golftoernooi dat plaatsvindt in South Carolina

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Bettinardi Low Country Championship - Headcover Blade is een exclusieve en stijlvolle headcover die perfect is voor golfers die hun putter willen beschermen en tegelijkertijd een unieke look willen creëren op de golfbaan.

  Bettinardi Low Country Championship - Headcover Blade

  De headcover is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, kenmerkend voor het gerenommeerde merk Bettinardi.

  Het is gemaakt van hoogwaardig synthetisch leer dat duurzaamheid en langdurige bescherming biedt voor je putter. Het zachte interieur zorgt ervoor dat je putter veilig opgeborgen is en voorkomt krassen en beschadigingen tijdens het vervoer.

  Wat deze headcover echt speciaal maakt, is het unieke ontwerp. Het is geïnspireerd op de Low Country Championship, een prestigieus golftoernooi dat plaatsvindt in South Carolina.

  De headcover is voorzien van het Bettinardi-logo en het logo van het toernooi, waardoor het een exclusief verzamelobject is voor golfliefhebbers.

  De headcover is geschikt voor blade-putters en heeft een elastische sluiting, zodat hij stevig om je putter blijft zitten en niet per ongeluk kan afglijden.

  Hierdoor kun je met een gerust hart je putter in je golftas bewaren zonder je zorgen te hoeven maken over beschadigingen.

  Als je op zoek bent naar een headcover die niet alleen je putter beschermt. Maar ook een statement maakt op de golfbaan, dan is de Bettinardi Low Country Championship - Headcover Blade de perfecte keuze.

  Productdetails

  BLCCBHC

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )