Bettinardi Kool-Aid Tie-Dye Yellow - Headcover blade 2 Golf-etc 600X600

  Bettinardi Kool-Aid Tie-Dye Yellow - Headcover blade 2

  € 131,40

  Bettinardi Kool-Aid Tie-Dye Yellow - Headcover blade 2 Keurrijke tie-dye ontwerp met vrolijke tinten geeft de putter een frisse trendy uitstraling.

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Bettinardi Kool-Aid Tie-Dye Yellow - Headcover blade 2 is een opvallende en stijlvolle headcover die perfect past bij jouw Bettinardi putter.

  Met zijn unieke Kool-Aid Tie-Dye Yellow ontwerp spring je direct in het oog op de golfbaan.

  Bettinardi Kool-Aid Tie-Dye Yellow - Headcover blade 2

  Deze headcover is speciaal ontworpen voor blade 2 putters en biedt optimale bescherming aan het clubhoofd. Het hoogwaardige materiaal zorgt ervoor dat je putter beschermd blijft tegen krassen, deuken en andere beschadigingen tijdens het vervoeren of opbergen.

  De Kool-Aid Tie-Dye Yellow - Headcover blade 2 is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher.

  Het kleurrijke tie-dye ontwerp met de vrolijke gele tinten geeft jouw putter een frisse en trendy uitstraling. Of je nu op de golfbaan staat of je putter netjes opbergt, met deze headcover geef je jouw golfuitrusting een unieke en persoonlijke touch.

  De headcover is voorzien van het Bettinardi logo, wat garant staat voor kwaliteit, vakmanschap en stijl. Met deze headcover laat je zien dat je kiest voor het beste van het beste.

  Bestel nu de Bettinardi Kool-Aid Tie-Dye Yellow - Headcover blade 2 en geef je putter de bescherming en uitstraling die het verdient.

  Productdetails

  BKATDYBHC

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )