Bettinardi Kool-Aid Tie-Dye Blue - Headcover blade 2 Golf-etc 600X600

  Bettinardi Kool-Aid Tie-Dye Blue - Headcover blade 2

  € 131,40

  Bettinardi Kool-Aid Tie-Dye Blue - Headcover blade Het heeft een uniek tie-dye ontwerp in een opvallende blauwe kleur. Valt direct op. Limited Edition!

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Bettinardi Kool-Aid Tie-Dye Blue - Headcover blade 2 is een opvallende en stijlvolle headcover die perfect is om je putter te beschermen en tegelijkertijd een statement te maken op de golfbaan.

  Bettinardi Kool-Aid Tie-Dye Blue - Headcover blade 2

  Deze headcover is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en slijtvast is, zodat je er lang plezier van kunt hebben. Het heeft een uniek tie-dye ontwerp in een opvallende blauwe kleur, waardoor het direct de aandacht trekt en je putter een eigenzinnige uitstraling geeft.

  De headcover is speciaal ontworpen voor de Blade putters van Bettinardi, waardoor het perfect past en een optimale bescherming biedt.

  Het sluit stevig aan en voorkomt krassen en beschadigingen aan je putter tijdens het vervoer of wanneer je hem even niet gebruikt.

  Naast de praktische voordelen, is de Bettinardi Kool-Aid Tie-Dye Blue - Headcover blade ook een echt verzamelobject.

  Het iconische Bettinardi-logo is subtiel verwerkt in het ontwerp, waardoor het een must-have is voor elke golfliefhebber en verzamelaar.

  Productdetails

  BKATDB2BHC

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )