Bettinardi Kool Aid Purple Tour Hive - Head Cover Blade Golf-etc 600X600

  Bettinardi Kool Aid Purple Tour Hive - Head Cover Blade

  € 131,40

  Bettinardi Kool Aid Purple Tour Hive - Head Cover Blade Het Kool Aid Purple Tour Hive ontwerp is uniek en opvallend, en zal zeker de aandacht trekken

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Bettinardi Kool Aid Purple Tour Hive - Head Cover Blade is een must-have accessoire voor elke golfer die stijl en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

  Deze prachtige headcover is ontworpen door het gerenommeerde merk Bettinardi en is een ware blikvanger op de golfbaan.

  Bettinardi Kool Aid Purple Tour Hive - Head Cover Blade

  De headcover is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid en bescherming biedt aan je blade putter.

  Het Kool Aid Purple Tour Hive ontwerp is uniek en opvallend, en zal zeker de aandacht trekken van mede-golfers. De levendige paarse kleur in combinatie met het gestikte Tour Hive logo geeft deze headcover een moderne en trendy uitstraling.

  Naast het esthetische aspect biedt de Bettinardi Kool Aid Purple Tour Hive - Head Cover Blade ook functionele voordelen.

  De cover is ontworpen om perfect om je blade putter te passen en biedt optimale bescherming tegen krassen, deuken en andere schade die je putter kan oplopen tijdens het vervoeren of opbergen.

  Met de sterke magnetische sluiting blijft de headcover stevig op zijn plaats, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat hij tijdens het transport losraakt.

  Bovendien is de headcover eenvoudig te bevestigen en te verwijderen, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je putter tijdens het spelen.

  De Bettinardi Kool Aid Purple Tour Hive - Head Cover Blade is een perfect cadeau voor jezelf of voor de golfliefhebber in je leven.

  Met zijn opvallende ontwerp en hoogwaardige constructie zal deze headcover zeker een favoriet accessoire worden op en buiten de golfbaan.

  Productdetails

  BKAPHBHC

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )