Bettinardi Jumbo Carbon T Tour Hive yellow/blue - Headcover Blade Golf-etc 600X600

  Bettinardi Jumbo Carbon T Tour Hive yellow/blue - Headcover Blade

  € 131,40

  Bettinardi Jumbo Carbon T Tour Hive yellow/blue Headcover Blade Aandacht voor detail komt tot uiting in het ingewikkelde T Tour Hive-patroon

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Bettinardi Jumbo Carbon T Tour Hive Headcover Blade - een opvallend accessoire dat functionaliteit, stijl en hoogwaardig vakmanschap combineert.

  Deze headcover is gemaakt door het gerenommeerde merk Bettinardi en is ontworpen om je geliefde blade putter te beschermen en naar een hoger niveau te tillen.

  Bettinardi Jumbo Carbon T Tour Hive yellow/blue - Headcover Blade


  Met zijn levendige gele en blauwe kleurenschema zal deze headcover zeker de aandacht trekken van elke golfer op de baan. Het hoogwaardige koolstofvezelmateriaal voegt niet alleen een vleugje moderne verfijning toe, maar zorgt ook voor duurzaamheid en langdurige prestaties.

  De aandacht voor detail komt duidelijk tot uiting in het ingewikkelde T Tour Hive-patroon, dat de toewijding van het merk aan precisie en uitmuntendheid laat zien.

  Deze headcover heeft een jumbo-formaat en biedt voldoende ruimte voor een verscheidenheid aan bladeputters, waardoor een goede en veilige pasvorm ontstaat.

  De zachte en zachte binnenvoering voorkomt krassen, deuken en andere mogelijke schade aan uw putter, waardoor deze jarenlang in onberispelijke staat blijft.

  De Bettinardi Jumbo Carbon T Tour Hive Headcover Blade is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook zeer functioneel.

  Het gebruiksvriendelijke magnetische sluitsysteem zorgt voor snelle toegang tot uw putter. Waardoor deze handig is tijdens uw spel. Het algehele ontwerp van de headcover zorgt ervoor dat uw putter zowel op als buiten de golfbaan beschermd is.

  Productdetails

  BJCTTHSYBBBHC

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )