Bettinardi Holiday Vacation Santa Wizard Blade Headcover Golf-etc 600X600

  Bettinardi Holiday Vacation Santa Wizard Blade Headcover

  € 131,40

  Bettinardi Holiday Vacation Santa Wizard Blade Headcover De kerstmuts van de kerstman is voorzien van glinsterende glitters en een feestelijk tintje.

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Breng de feestelijke geest naar uw golfuitrusting met de Bettinardi Holiday Vacation Santa Wizard Blade Headcover. Deze unieke en kleurrijke headcover is ontworpen om uw putter te beschermen en te laten opvallen op de golfbaan tijdens de feestdagen.

  Bettinardi Holiday Vacation Santa Wizard Blade Headcover

  De headcover is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is ontworpen in de vorm van de kerstman, met levendige kleuren en prachtige details.

  De kerstmuts van de kerstman is voorzien van glinsterende glitters, waardoor deze headcover een feestelijk tintje krijgt.

  Niet alleen biedt de Bettinardi Holiday Vacation Santa Wizard Blade Headcover bescherming aan uw putter, maar het voegt ook een speels en vrolijk element toe aan uw golfuitrusting.

  Of u nu een fan bent van de kerstperiode of gewoon van unieke accessoires houdt, deze headcover is een must-have voor uw golfcollectie.

  De headcover is geschikt voor blade putters en heeft een elastische hals die zorgt voor een stevige en veilige pasvorm.

  Hierdoor blijft uw putter beschermd tegen krassen, deuken en andere schade, zowel tijdens het transport als op de golfbaan.

  Breng wat vakantiegeest naar uw golfuitrusting met de Bettinardi Holiday Vacation Santa Wizard Blade Headcover.

  Productdetails

  BHVSWBHC

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )