Bettinardi Golden NEC-TOUR Dept Stinger blade head cover Golf-etc 600X600

  Bettinardi Golden NEC-TOUR Dept Stinger blade head cover

  € 289,26

  Bettinardi Golden NEC-TOUR Dept Stinger blade head cover Gouden kleur en unieke NEC-TOUR Dept Stinger design geven je putter exclusieve uitstraling

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Deze opvallende head cover is ontworpen en vervaardigd door het gerenommeerde merk Bettinardi. Dat bekend staat om zijn hoogwaardige golfaccessoires en precisie-instrumenten.

  Bettinardi Golden NEC-TOUR Dept Stinger blade head cover

  Deze head cover is speciaal ontworpen voor de Bettinardi blade putters en is perfect geschikt om jouw putter te beschermen.

  Tegen krassen, deuken en andere beschadigingen tijdens het vervoeren en opbergen.

  De gouden kleur en het unieke NEC-TOUR Dept Stinger design geven jouw golfuitrusting een luxueuze en exclusieve uitstraling.

  De Bettinardi Golden NEC-TOUR Dept Stinger blade head cover is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen intensief gebruik.

  De binnenvoering is zacht en pluche, zodat jouw putter optimaal beschermd blijft. De magnetische sluiting zorgt ervoor dat de head cover stevig op zijn plaats blijft. Zelfs tijdens het vervoeren van je golftas.

  Met deze head cover ben je niet alleen verzekerd van optimale bescherming voor je putter, maar creëer je ook een unieke en stijlvolle look op de golfbaan.

  De gouden kleur en het opvallende design maken jouw golfuitrusting helemaal af en laten zien dat je gaat voor kwaliteit en exclusiviteit.

  Productdetails

  BGNECTDSBHC

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )