Bettinardi Exclusive camp betti TIKI head cover blade Golf-etc 600X600

  Bettinardi Exclusive camp betti TIKI head cover blade

  € 235,54

  Bettinardi Exclusive camp betti TIKI head cover blade Met zijn kleurrijke en gedetailleerde TIKI-design zal headcover ongetwijfeld de aandacht vragen

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Bettinardi Exclusive Camp Betti TIKI Head Cover Blade is een unieke en opvallende headcover voor je golffers. Met zijn kleurrijke en gedetailleerde TIKI-design zal deze headcover ongetwijfeld de aandacht trekken op de golfbaan.

  Bettinardi Exclusive camp betti TIKI head cover blade

  Deze exclusieve headcover is handgemaakt door Bettinardi en gemaakt van hoogwaardige materialen om je golfclub te beschermen tegen krassen en beschadigingen tijdens het vervoeren of opbergen.

  De zachte en duurzame stof zorgt voor een veilige en comfortabele pasvorm voor je blade golffers, waardoor ze stevig op hun plaats blijven zitten.

  Met de elastische sluiting aan de onderkant kan de headcover eenvoudig worden bevestigd en verwijderd. Terwijl hij toch stevig op zijn plaats blijft zitten tijdens het gebruik.

  Het TIKI-design wordt versterkt door de levendige kleuren en de gedetailleerde afbeeldingen, waardoor je golfset een opvallende en persoonlijke touch krijgt.

  Productdetails

  BECBTBHC

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )