Bettinardi Exclusive camp betti MULTI ICON / TWISTED BEE EAL EDITION head cover blade Golf-etc 600X600

  Bettinardi Exclusive camp betti MULTI ICON / TWISTED BEE EAL EDITION head cover blade

  € 235,54

  Bettinardi Exclusive camp betti MULTI ICON / TWISTED BEE EAL EDITION head cover blade Met het kenmerkende Twisted Bee logo. Limited Edition!

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Bettinardi Exclusive Camp Betti MULTI ICON / TWISTED BEE EAL EDITION head cover blade is een unieke en opvallende headcover die perfect is voor elke golfer die zijn of haar putter wil beschermen met stijl. Deze headcover is exclusief verkrijgbaar bij Bettinardi en is een must-have voor elke golfliefhebber.

  Bettinardi Exclusive camp betti MULTI ICON / TWISTED BEE EAL EDITION head cover blade

  De headcover is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en slijtvast is, zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben. Het unieke ontwerp van de headcover bestaat uit meerdere iconische Bettinardi afbeeldingen en het kenmerkende Twisted Bee logo, waardoor hij direct herkenbaar is.

  Met de elastische sluiting blijft de headcover stevig om je putter zitten en biedt hij optimale bescherming tegen krassen, deuken en andere beschadigingen.

  Het bladvormige ontwerp zorgt ervoor dat de headcover perfect past bij blade putters en geeft een professionele uitstraling op de golfbaan.

  De Bettinardi Exclusive Camp Betti MULTI ICON / TWISTED BEE EAL EDITION head cover blade is niet alleen functioneel, maar ook een geweldig verzamelobject voor fans van het merk.

  Met deze headcover laat je zien dat je kiest voor kwaliteit, stijl en innovatie.

  Productdetails

  BECBMIBHC

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )