Bettinardi Exclusive camp betti Luck of the Irish head cover blade Golf-etc 600X600

  Bettinardi Exclusive camp betti Luck of the Irish head cover blade

  € 235,54

  Bettinardi Exclusive camp betti Luck of the Irish head cover blade Het klaverblad is geborduurd met vakmanschap en geeft de hoes een luxe uitstraling

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Bettinardi Exclusive Camp Betti Luck of the Irish Head Cover Blade is een exclusieve en unieke golfclubhoes die jouw golfuitrusting naar een hoger niveau tilt. Met zijn opvallende ontwerp en hoogwaardige materialen, is deze head cover een must-have voor elke golfer die op zoek is naar stijl en functionaliteit.

  Bettinardi Exclusive camp betti Luck of the Irish head cover blade

  De head cover is voorzien van een traditioneel Iers klaverbladontwerp, dat geluk en succes symboliseert.

  Het klaverblad is geborduurd met nauwkeurig vakmanschap en geeft de hoes een luxe uitstraling. Daarnaast is het klaverblad omringd door subtiele gouden accenten, die een vleugje elegantie toevoegen.

  De Bettinardi Exclusive Camp Betti Luck of the Irish Head Cover Blade is gemaakt van hoogwaardig synthetisch leer, dat duurzaamheid en bescherming biedt aan jouw golfclubs.

  Het materiaal is waterafstotend en beschermt tegen krassen en deuken, zodat je golfclubs er altijd als nieuw uitzien.

  Deze head cover is speciaal ontworpen voor blade putters en past perfect bij elke Bettinardi golfclub.

  Hij heeft een elastische sluiting, waardoor de hoes stevig om de putter blijft zitten en niet verschuift tijdens het vervoeren van je golfuitrusting.

  Met de Bettinardi Exclusive Camp Betti Luck of the Irish Head Cover Blade voeg je niet alleen een vleugje Ierse geluk toe aan je golfspel. Maar bescherm je ook je waardevolle golfclubs op een stijlvolle manier.

  Productdetails

  BECBLOTIBHC

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )