Bettinardi En Fuego White/Silver Tour Hive Head Cover Blade Golf-etc 600X600

  Bettinardi En Fuego White/Silver Tour Hive Head Cover Blade

  € 131,40

  Bettinardi En Fuego White/Silver Tour Hive Head Cover Blade kenmerkende Bettinardi Tour Hive logo in opvallende witte en zilveren kleurcombinatie

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Bettinardi En Fuego White/Silver Tour Hive Head Cover Blade is een absolute must-have voor elke golfliefhebber die zijn putter wil beschermen en tegelijkertijd stijlvol wil blijven op de golfbaan. Deze head cover is een ware eyecatcher en zal ervoor zorgen dat jouw putter opvalt tussen de rest.

  Bettinardi En Fuego White/Silver Tour Hive Head Cover Blade

  De head cover is vervaardigd van hoogwaardig materiaal en biedt optimale bescherming tegen krassen, deuken en andere beschadigingen. Hierdoor blijft jouw putter in topconditie, zodat je altijd kunt vertrouwen op optimale prestaties.

  De En Fuego White/Silver Tour Hive Head Cover Blade is voorzien van het kenmerkende Bettinardi Tour Hive logo in een opvallende witte en zilveren kleurcombinatie.

  Deze unieke en elegante uitstraling zal zeker de aandacht trekken op de golfbaan en jouw stijlvolle smaak onderstrepen.

  Daarnaast is deze head cover ontworpen met functionaliteit in gedachten. De elastische hoes zorgt voor een perfecte pasvorm en maakt het gemakkelijk om de cover aan en uit te trekken.

  Bovendien biedt de gevoerde binnenkant extra bescherming en voorkomt het ongewenste bewegingen van de putter tijdens het transport.

  Kortom, de Bettinardi En Fuego White/Silver Tour Hive Head Cover Blade combineert stijl, kwaliteit en functionaliteit op een unieke manier.

  Investeer in de bescherming van jouw putter en maak een statement op de golfbaan met deze prachtige head cover.

  Productdetails

  BEFWSTHBHC

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )