Bettinardi En Fuego red/grey Tour Hive - Headcover Blade Golf-etc 600X600

  Bettinardi En Fuego red/grey Tour Hive - Headcover Blade

  € 131,40

  Bettinardi En Fuego red/grey Tour Hive - Head Cover Blade Unieke Hive-patroon, kenmerkend voor Bettinardi, siert de hele headcover. Limited Edition

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Bettinardi En Fuego red/grey Tour Hive - Headcover Blade is een absolute must-have voor elke serieuze golfer die stijlvol wil opvallen op de golfbaan. Deze headcover is met de hand vervaardigd door het gerenommeerde merk Bettinardi, dat al jarenlang bekend staat om zijn hoogwaardige golfaccessoires.

  Bettinardi En Fuego red/grey Tour Hive - Headcover Blade

  De En Fuego headcover is ontworpen in een opvallende rode en grijze kleurencombinatie, waardoor hij direct de aandacht trekt.

  Het premium materiaal zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en bescherming van je putter. Met deze headcover blijft je putter in topconditie, zelfs tijdens intensieve golfrondes.

  De Tour Hive - Head Cover Blade is speciaal ontworpen voor blade putters en past perfect om je club. De elastische sluiting zorgt ervoor dat de headcover stevig op zijn plaats blijft zitten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het verliezen ervan tijdens het golfen.

  Niet alleen is deze headcover functioneel en duurzaam, maar hij is ook een waar kunstwerk op zich.

  Het unieke Hive-patroon, kenmerkend voor Bettinardi, siert de hele headcover en geeft het een exclusieve uitstraling. Met de En Fuego headcover laat je zien dat je oog hebt voor detail en kwaliteit.

  Kortom, de Bettinardi En Fuego red/grey Tour Hive - Head Cover Blade is een essentieel accessoire voor elke golfer die zijn putter wil beschermen en tegelijkertijd in stijl wil golfen.

  Productdetails

  BEFRGTHBHC

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )