Bettinardi En Fuego Purple Tour Hive - Head Cover Blade Golf-etc 600X600

  Bettinardi En Fuego Purple Tour Hive - Head Cover Blade

  € 131,40

  Bettinardi En Fuego Purple Tour Hive - Head Cover Blade Ontwerp met het honingraatpatroon en het iconische Bettinardi-logo maken deze headcover uniek

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Bettinardi En Fuego Purple Tour Hive - Head Cover Blade is een exclusieve en opvallende headcover die jouw blade putter de ultieme bescherming en stijl biedt. Deze headcover is een perfecte toevoeging aan jouw golftas en zal zeker de aandacht trekken op de golfbaan.

  Bettinardi En Fuego Purple Tour Hive - Head Cover Blade

  De En Fuego Purple Tour Hive - Head Cover Blade is met de hand gemaakt in de Bettinardi Tour Hive in de Verenigde Staten en straalt vakmanschap en kwaliteit uit.

  De headcover is vervaardigd met hoogwaardige materialen en afgewerkt met oog voor detail. Het paarse ontwerp met het honingraatpatroon en het iconische Bettinardi-logo maken deze headcover uniek en herkenbaar.

  Naast het esthetische aspect is deze headcover ook functioneel. Het beschermt je blade putter tegen krassen, deuken en andere beschadigingen tijdens het vervoer en opslag.

  De zachte voering aan de binnenkant zorgt ervoor dat je putter veilig en comfortabel wordt opgeborgen.

  De Bettinardi En Fuego Purple Tour Hive - Head Cover Blade is geschikt voor alle blade putters en heeft een elastische sluiting die ervoor zorgt dat de headcover stevig op zijn plaats blijft zitten. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je deze headcover onderweg verliest.

  Met de Bettinardi En Fuego Purple Tour Hive - Head Cover Blade voeg je niet alleen een hoogwaardige bescherming toe aan je putter, maar ook een stijlvolle en opvallende accessoire.

  Productdetails

  NEFPTHBHC

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )