Bettinardi Delft Blade Putter Headcover Golf-etc 600X600

  Bettinardi Delft Blade Putter Headcover

  € 139,67

  Bettinardi Delft Blade Putter Headcover Het ingewikkelde blauw-witte ontwerp doet denken aan traditioneel Nederlands aardewerk. Limited Edition

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Voortreffelijke Bettinardi Delft Blade Putter Headcover, een must-have accessoire voor golfliefhebbers die zowel stijl als functionaliteit waarderen. Deze headcover is met uiterste precisie en aandacht voor detail vervaardigd en is het toonbeeld van elegantie en verfijning.

  Bettinardi Delft Blade Putter Headcover

  Deze headcover is speciaal ontworpen voor bladeputters en heeft een tijdloos, op Delft geïnspireerd patroon dat klassieke charme uitstraalt.

  Het ingewikkelde blauw-witte ontwerp doet denken aan traditioneel Nederlands aardewerk en voegt een vleugje cultuur toe aan uw golfuitrusting. Hij valt moeiteloos op op het groen en maakt een statement, waar u ook gaat.

  Deze headcover verbetert niet alleen de esthetiek van uw putter, maar biedt ook superieure bescherming. De hoogwaardige, duurzame materialen zorgen ervoor dat uw putter tijdens transport of opslag beschermd blijft tegen krassen, deuken en andere mogelijke schade.

  U kunt er zeker van zijn dat uw geliefde putter beschermd blijft en tegelijkertijd uw verfijnde smaak weerspiegelt.

  De Bettinardi Delft Blade Putter Headcover is voorzien van een handig magnetisch sluitsysteem, waardoor gemakkelijke toegang en een veilige pasvorm mogelijk zijn.

  Het glijdt moeiteloos aan en uit en zorgt voor snel en probleemloos gebruik. De nauwsluitende pasvorm zorgt ervoor dat de hoofdbedekking op zijn plaats blijft zitten. Waardoor het risico dat deze er tijdens het gamen per ongeluk af valt, wordt geëlimineerd.

  Geniet van het luxueuze gevoel van deze hoofdbedekking, want hij is gemaakt van hoogwaardige materialen die langdurige prestaties garanderen.

  Met nauwgezette vakmanschap en de aandacht voor detail zijn duidelijk zichtbaar in elke steek, wat de ongeëvenaarde kwaliteit laat zien waar Bettinardi bekend om staat.

  Productdetails

  BDBBHC

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )