Bettinardi Dancing Hex B (Electric Yellow) - Headcover Blade Golf-etc 600X600

  Bettinardi Dancing Hex B (Electric Yellow) - Headcover Blade

  € 131,40

  Bettinardi Dancing Hex B (Electric Yellow) - Headcover Blade. levendige elektrische gele kleur en opvallend hexagonaal patroon. Limited Edition.

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Bettinardi Dancing Hex B (Electric Yellow). Headcover Blade is een opvallende en stijlvolle headcover die perfect is voor golfers die op zoek zijn naar een unieke en trendy accessoire voor hun putter.

  Met zijn levendige elektrische gele kleur en opvallend hexagonaal patroon, zal deze headcover zeker de aandacht trekken op de golfbaan.

  Bettinardi Dancing Hex B (Electric Yellow) - Headcover Blade

  Deze headcover is speciaal ontworpen voor blades en is gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal dat duurzaamheid en bescherming biedt aan je putter. Het zachte en gevoerde interieur zorgt ervoor dat je putter veilig en beschermd blijft tegen krassen en deuken tijdens het vervoer en opslag.

  De Dancing Hex B headcover heeft een elastische sluiting die gemakkelijk over de putterkop past en ervoor zorgt dat de headcover stevig op zijn plaats blijft zitten. Dankzij de gestroomlijnde pasvorm past deze headcover perfect op de meeste standaard blade putters.

  Naast zijn opvallende ontwerp en beschermende functie, biedt de Bettinardi Dancing Hex B headcover ook een handig handvat aan de bovenkant. Waardoor het gemakkelijk is om de headcover op te tillen en te verwijderen wanneer je klaar bent om te putten.

  Productdetails

  BDHBEYBHC

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )