Bettinardi Carbon Skull & Bones Tour Hive- Headcover Blade Golf-etc 600X600

  Bettinardi Carbon Skull & Bones Tour Hive- Headcover Blade

  € 131,40

  Bettinardi Carbon Skull & Bones Tour Hive- Headcover Blade Met iconische Skull & Bones-ontwerp, ingewikkeld gesneden in het koolstofvezeloppervlak

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Bettinardi Carbon Skull & Bones Tour Hive-Headcover Blade, een werkelijk uniek en kwalitatief hoogstaand accessoire voor alle golfliefhebbers.

  Deze headcover is vervaardigd met precisie en aandacht voor detail en is ontworpen om uw golfstijl naar een hoger niveau te tillen en uw geliefde blade putter te beschermen.

  Bettinardi Carbon Skull & Bones Tour Hive- Headcover Blade

  Deze headcover is voorzien van een prachtige koolstofvezelconstructie en heeft een strak en modern ontwerp dat verfijning uitstraalt. Het koolstofvezelmateriaal voegt niet alleen een vleugje elegantie toe, maar biedt ook uitzonderlijke duurzaamheid, waardoor langdurige bescherming van uw putter wordt gegarandeerd.

  Dankzij het lichte karakter voegt hij geen onnodig volume toe aan uw golftas, waardoor hij moeiteloos kan worden vervoerd.

  Het opvallende kenmerk van deze headcover is het iconische Skull & Bones-ontwerp, ingewikkeld gesneden in het koolstofvezeloppervlak.

  Dit opvallende detail voegt een vleugje scherpte en persoonlijkheid toe aan uw golfensemble en maakt een krachtig statement op de golfbaan. De aandacht voor detail komt tot uiting in elk aspect van deze headcover, waardoor het een echt verzamelobject is voor fanatieke golfers.

  Deze headcover is speciaal ontworpen voor bladeputters en biedt een goede en veilige pasvorm, waardoor uw putter beschermd wordt tegen krassen, deuken en andere potentiële schade.

  De zachte en zachte binnenvoering zorgt voor zacht contact met uw putter en voorkomt ongewenste wrijving die de onberispelijke staat ervan zou kunnen aantasten.

  Productdetails

  BCSBTHBHC

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )