Bettinardi Carbon Kool Aid Tour Hive yellow/blue - Headcover Blade Golf-etc 600X600

  Bettinardi Carbon Kool Aid Tour Hive yellow/blue - Headcover Blade

  € 131,40

  Bettinardi Carbon Kool Aid Tour Hive yellow/blue - Headcover Blade Heeft een levendig geel en blauw kleurenschema dat zeker de aandacht zal trekken.

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Bettinardi Carbon Kool Aid Tour Hive geel/blauwe Headcover Blade! Deze headcover is een must-have accessoire voor elke golfliefhebber die wil opvallen op de green.

  Bettinardi Carbon Kool Aid Tour Hive yellow/blue - Headcover Blade

  Deze headcover is met uiterste precisie en aandacht voor detail vervaardigd en heeft een levendig geel en blauw kleurenschema dat zeker de aandacht zal trekken.

  De opvallende combinatie straalt een gevoel van vertrouwen en stijl uit, waardoor het een perfecte aanvulling is op uw golfuitrustingcollectie.

  Deze headcover is gemaakt van hoogwaardig koolstofmateriaal en biedt duurzaamheid en bescherming voor uw geliefde blade putter. Het beschermt uw clubhoofd effectief tegen krassen, deuken en andere potentiële schade, waardoor de levensduur en prestaties ervan worden gegarandeerd.

  De Tour Hive-branding voegt een vleugje exclusiviteit en verfijning toe aan deze headcover. Het toont het vakmanschap en de expertise van Bettinardi, een vertrouwde naam in de golfindustrie.

  Het logo is strategisch op de hoofdbedekking geplaatst, waardoor de algehele aantrekkingskracht nog verder wordt versterkt.

  Deze headcover is ontworpen om een goede pasvorm te bieden en omsluit uw blade putter veilig, waardoor hij niet wegglijdt of valt tijdens transport of opslag. De elastische opening zorgt voor moeiteloos verwijderen en plaatsen, wat gemak en gebruiksgemak garandeert.

  Deze headcover biedt niet alleen functionaliteit en bescherming, maar voegt ook een stijlvol tintje toe aan uw golfensemble.

  De unieke kleurencombinatie en het ontwerp maken het tot een echte gespreksstarter onder medegolfers, die uw gedurfde en onderscheidende smaak

  Productdetails

  BCKATHYBBHC

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )