Bettinardi Carbon Cool Stinger Bee Tour Hive - Headcover Blade Golf-etc 600X600

  Bettinardi Carbon Cool Stinger Bee Tour Hive - Headcover Blade

  € 131,40

  Bettinardi Carbon Cool Stinger Bee Tour Hive - Headcover Blade toont iconische Stinger Bee-logo, symbool staat voor hett vakmanschap en de kwaliteit

  Laatste items in voorraad

  Omschrijving

  Bettinardi Carbon Cool Stinger Bee Tour Hive Headcover Blade - een must-have accessoire voor golfliefhebbers die zowel functionaliteit als stijl op de greens eisen. Deze headcover is ontworpen voor mensen die een statement willen maken en hun geliefde golfclub willen beschermen.

  Bettinardi Carbon Cool Stinger Bee Tour Hive - Headcover Blade

  Deze headcover is vervaardigd met uiterste precisie en aandacht voor detail en toont het iconische Stinger Bee-logo, dat symbool staat voor het uitzonderlijke vakmanschap en de kwaliteit waar Bettinardi bekend om staat. H

  et carbon-coole materiaal voegt een strak tintje toe en straalt een moderne en verfijnde look uit die zeker de aandacht zal trekken.

  Deze headcover tilt niet alleen uw golfspel naar een hoger niveau met zijn opvallende uiterlijk, maar biedt ook ongeëvenaarde bescherming voor uw blade putter.

  De duurzame constructie zorgt ervoor dat uw club beschermd blijft tegen krassen, deuken en andere mogelijke schade tijdens transport of opslag.

  Deze hoofdcover heeft een nauwsluitende en veilige pasvorm en garandeert dat uw putter veilig op zijn plaats blijft, waardoor onbedoeld uitglijden of vallen wordt voorkomen.

  Het handige en functionele ontwerp maakt eenvoudig aan- en uittrekken mogelijk, zodat u snel toegang heeft tot uw club wanneer dat nodig is.

  Productdetails

  BCCSBTBHC

  Vragen(FAQ's)

  Gerelateerde producten ( 8 andere producten in dezelfde categorie )